TGS Nasıl Ve Kimden Cevap Alacağız?

• Konbuyu başlatan AyH
  • Başlangıç tarihi
A

AyH

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar tgs’den herhangi bir dönüş yapılmadı bana ve mail adresi vardı burda bi tane oraya mail atıyorum linkedin’de ik dan birilerini bulup mesaj atıyorum asla cevap alamıyorum nasıl cevap alacağız nerden öğreneceğiz bilen yok mu

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar tgs’den herhangi bir dönüş yapılmadı bana ve mail adresi vardı burda bi tane oraya mail atıyorum linkedin’de ik dan birilerini bulup mesaj atıyorum asla cevap alamıyorum nasıl cevap alacağız nerden öğreneceğiz bilen yok mu
1-1,5 ay sürüyor geri dönüşler eğer daha uzun süredir cevap alamadıysanız olumsuz sonuçlandı diyerek hayatınıza devam edebilirsiniz.

mrworldwide

mrworldwide

HavaPersonel.Com
Bana da 2 ayı geçti ne olumlu ne olumsuz cevap yok. Sordurdum şuanda havuzda, beklemesi gerekiyo demişler. Bende bekliyorum bakalım ne olacak.

A

AyH

HavaPersonel.Com
Bana da 2 ayı geçti ne olumlu ne olumsuz cevap yok. Sordurdum şuanda havuzda, beklemesi gerekiyo demişler. Bende bekliyorum bakalım ne olacak.
Sizin de mi onlinedan sonra dönüş olmadı yoksa siz kurul sonrası mı bekliyorsunuz

U

ucanyhm

HavaPersonel.Com
siz yerinde sınavamı girdiniz yoksa online mi birde ne zaman girdiniz

A

AyH

HavaPersonel.Com
siz yerinde sınavamı girdiniz yoksa online mi birde ne zaman girdiniz
Yok ben online a girdim ondan sonra bi dönüş almadım sınavım da kötü değildi bence yani en azından İngilizce kısmına güveniyorum. 31 martta girdim.

U

ucanyhm

HavaPersonel.Com
Yok ben online a girdim ondan sonra bi dönüş almadım sınavım da kötü değildi bence yani en azından İngilizce kısmına güveniyorum. 31 martta girdim.
Tekrar başvuru açıldığında başvuru yapıp şansınızı deneyin çünkü bildiğim kadarıyla online sınavda belli bir puan sınırı var onu geçen herkes uygun zamandaki yerinde sınava çağrılıyor.

• Like
Tepkiler: AyH

Konuyu okuyanlar;