THY Nasıl Kabin Memuru Olabilirim ?

• Konbuyu başlatan Zeynep 2941
  • Başlangıç tarihi
Z

Zeynep 2941

HavaPersonel.Com
Ben nasıl kabin memuru olurum yada nasıl basvura bilirim

M

Massimo4598

HavaPersonel.Com
Ben nasıl kabin memuru olurum yada nasıl basvura bilirim
Alımları takip etmen lazım.Nisanda var Thy Ajet kendi sitesinde Pegasus, Sun Express MGA AİR ANKA Kariyer net üzerinden başvuru yapabilirsin.Qatar Airways ,Emirates,Etihad kendi sitelerinde uygun İngilizce cv ile başvuru yapabilirsin.Gerektirdiği şartlar ilanlarda yazıyor.Genelde lise önlisans mezunu arıyorlar.Bende 2 kez yabancı Qatar Airways 2 kez Thy ve Ajet mülakatlarına gittim.En son mülakatta boydan değil 2 kilodan elendim.Boy kilo sağlık geçmişin dövmen varsa onlara dikkat ediyorlar.Alımları güncel olarak takip etmeni öneririm.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Alımları takip etmen lazım.Nisanda var Thy Ajet kendi sitesinde Pegasus, Sun Express MGA AİR ANKA Kariyer net üzerinden başvuru yapabilirsin.Qatar Airways ,Emirates,Etihad kendi sitelerinde uygun İngilizce cv ile başvuru yapabilirsin.Gerektirdiği şartlar ilanlarda yazıyor.Genelde lise önlisans mezunu arıyorlar.Bende 2 kez yabancı Qatar Airways 2 kez Thy ve Ajet mülakatlarına gittim.En son mülakatta boydan değil 2 kilodan elendim.Boy kilo sağlık geçmişin dövmen varsa onlara dikkat ediyorlar.Alımları güncel olarak takip etmeni öneririm.
En fazla kaç kilo sınır biliyormusunuz

M

Massimo4598

HavaPersonel.Com
En fazla kaç kilo sınır biliyormusunuz
Kızlarda 50 erkeklerde boy ile kilo orantılı olması lazım erkeklerin 80 üstü de sıkıntı ya bu iş 70 75 veya bence 90 kilo adam uçakta rahat edemez boyundan kiloyu çıkar karışık bir algoritması var ama çok elenen var 1 2 cm 5 kilo fazlan var ver alman lazım diyeni duymadım sınırda kilon bu gibi durumlarla karşılabilirsiniz

M

Massimo4598

HavaPersonel.Com
Kızlarda 50 erkeklerde boy ile kilo orantılı olması lazım erkeklerin 80 üstü de sıkıntı ya bu iş 70 75 veya 67 kurtarır o anki bence 90 kilo adam uçakta rahat edemez zaten boyundan kiloyu çıkar karışık bir algoritması var ama çok elenen var 1 2 cm 5 kilo fazlan var vermen lazım, alman lazım diyeni duymadım sınırda kilon bu gibi durumlarla karşılabilirsiniz

Konuyu okuyanlar;