Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben 2024 Ocak ayında kurul mülakatından elenmiştim. Bugün 9 Aralık için ilk aşamaya çağrıldım. Ümidinizi kaybetmeyin

tebrik ederim çok sağolun ,6 aydan fazla olmuş baya siz mi beklemek istediniz yoksa anca mı dönüş yaptılar.

Teşekkür ederim, aslında ben 6 ayımı doldurduktan sonra 3 eylül 2025 de ilan açılmıştı başvuru yapmıştım fakat dönüş alamamıştım.

birkaç ay önceki ilana dönüş alamamanızın sebebi ilan kriterleriyle m ilgiliydi sizce yoksa diğer türlü dönüş almışsınız zaten 2 ay geç olsa da

Çok pardon yanlış yazmışım 3 Eylül 2024 ilanına başvurup dönüş alamamıştım nedenini inanın bilmiyorum

acaba biraz daha bekletmek mi istediler..benim 6 ay dolsun ilan olursa hemen başvurmak istiyorum çünkü :(

Bir bilgim yok maalesef bende çok üzülmüştüm neredeyse 2 yıl oldu benimde süreci daha önce deneyimlediğim için daha rahat olurum diye düşünüyordum fakat şuan çok daha stresliyim siz de mi kurul mülakatında elendiniz ve neler sorulmuştu hatırlıyor musunuz

evet kuruldan elendim geçen eylülde,valla çok iyi hazırlanmadım sorulara doğru cevaplar verememiştim o yüzden elendim

Anladım inşallah bu sefer başarırız ingizlizce sözlü mülakatınız nasıl geçmişti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.