THY Mülakatta Hazırlanacak Oda Var Mı?

• Konbuyu başlatan Milayk615
  • Başlangıç tarihi
M

Milayk615

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba herkese, yakında mülakat tarihi için mail alacağım ama direkt mülakatın olduğu yere gitsem hazırlanmak için ya da çantamı muhafaza etmek için bir yer var mı binada özellikle kadın arkadaşlarıma soruyorum

H

hypatia

Merhaba herkese, yakında mülakat tarihi için mail alacağım ama direkt mülakatın olduğu yere gitsem hazırlanmak için ya da çantamı muhafaza etmek için bir yer var mı binada özellikle kadın arkadaşlarıma soruyorum
Merhaba. Ben yanımda topuklu ayakkabı getirip binaya girmeden degistirmistim. Sadece ayakkabiysa öyle yapabilirsiniz. Hazırlanmak için ya da esyalarimizi koymak için özel bir yer vermediler, kapıdan girip güvenliğin yanında içeri alınana kadar bekletiliyorsunuz. Başkaları da büyük çantalarla gelmişti. Biraz erken gidip lavobayi kullanmak isterseniz orada degistirebilirsiniz. Güvenlikten rica etseniz belki çantanızı muhafaza edebilirler ama o gün herkese mesafelilerdi o yüzden emin olamiyorum

J

johnfrieda

Çantanızı girdiğiniz her odada yanınıza alıyorsunuz ama erken gidip lavaboyu hazırlanmak için kullanabilirsiniz

M

Milayk615

Yanıtlarınız için teşekkür ederim ✨

Konuyu okuyanlar;