ismailadem

Üye
23 Ocak 2025
7
1
0
Merhaba arkadaşlar, neredeyse 1 ay 10 gün olucak.

Ancak mülakata hala çağırlmadım ve olumsuz mesajı da gelmedi. Ne oldu bu durum?

Bilgisi olan var mı?

İstanbul için.

Bilgisi olan var mı?

İstanbul için.
Bildiğim kadarıyla iş başları Nisan ayında olcak ve çok alım olduğu için mülakatlar hala devam ediyor o yüzden süreç uzadı diye düşünüyorum henüz hiç kimseye dönüş olmadı benim de 1 ayım geçti muallakta gireli

• Like
Tepkiler: simply01

Bilgisi olan var mı?

İstanbul için.
Ankara Ramp için benimde 1 ay oldu hala dönüş yok. mülakatlar devam ediyomuş ama olumsuz mesaj gelmeyene kadar ümidi kesmeyin demişlerdi beklemeye devam

Bildiğim kadarıyla iş başları Nisan ayında olcak ve çok alım olduğu için mülakatlar hala devam ediyor o yüzden süreç uzadı diye düşünüyorum henüz hiç kimseye dönüş olmadı benim de 1 ayım geçti muallakta gireli
Bizde 16.ocak ta saat 09.00 grubu olarak mülakata girdik hala olumlu olumsuz bir dönüş yok .

Sanırım öncelikle lisans mezunu ve İngilizceyi iyi yapanları çağırıyorlarmış aranızda lisans mezununu olup çağırılmayan var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.