THY Mülakata Giderken Ne Giydiniz?

Milayk615

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar mülakata giderken ne giydiniz hanım arkadaşlarıma soruyorum takım mı elbise mi çok kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum

Emre61

HavaPersonel.Com
Erkeklerde cevap verirse sevinirim

anticipazione

HavaPersonel.Com
selam, ben daha kurula girmedim lakin girecegim. yakin arkadasim 2 sene once ise basladi. bana onerisi cok tarz olmayan dumduz bir takim giymem yonundeydi. ben de slim fit siyah bir ceket (oversize yerine) bol siyah kumas pantolon ve icine de yine slim fit beyaz gomlek giyecegim. yaz-sonbahara denk gelseydi babet veya makosen giyecektim lakin artik havalar sogudugu icin duz siyah deri topuklu bir bot giyecegim

bobby

HavaPersonel.Com
Ortada bir dresscode kesinlikle yok.

İşe giderken giyeceğin kıyafetin tek etkisi; seni işe alacak olan kişinin, senin kafanı, kurumun üniformasına uyup uymadığını görmek.

Aynı zamanda oraya verdiğin değeri de bir nevi gösterir tabi ki.

Ben koyu lacivert ceket siyah gömlek giydim kravat takmadım. Daha olumlu olumsuz sonuç gelmedi.

Bence giydiğin kıyafet mülakat sonucunu %5 kadar etkisi olur. Önemli olan içerideki hal tavır oturuş kalkış ve en önemlisi gülümsemek.

lupelius

HavaPersonel.Com
Ortada bir dresscode kesinlikle yok.

İşe giderken giyeceğin kıyafetin tek etkisi; seni işe alacak olan kişinin, senin kafanı, kurumun üniformasına uyup uymadığını görmek.

Aynı zamanda oraya verdiğin değeri de bir nevi gösterir tabi ki.

Ben koyu lacivert ceket siyah gömlek giydim kravat takmadım. Daha olumlu olumsuz sonuç gelmedi.

Bence giydiğin kıyafet mülakat sonucunu %5 kadar etkisi olur. Önemli olan içerideki hal tavır oturuş kalkış ve en önemlisi gülümsemek.
Türk Hava Yolları internet sitesinde sıkça sorulan sorular kısmında mülalat için dress code takım elbise olarak yazıyor, lakin evet etkisi küçük olabilir katılıyorum

Konuyu okuyanlar;