herkese selamlar, 30 Ağustos'da SAW base ilanına başvurmuştum ancak hala geri dönüş alamadım, başvurunuz değerlendiriliyor ibaresi mevcut, mail attım ama geri dönüş alamadım aynı durumda olan var mıdır veya yakın zamanda mükalatlara davet edilen?
Bende aynı durumdayım 11 Ağustosda başvurdum hala geri dönüş yok.herkese selamlar, 30 Ağustos'da SAW base ilanına başvurmuştum ancak hala geri dönüş alamadım, başvurunuz değerlendiriliyor ibaresi mevcut, mail attım ama geri dönüş alamadım aynı durumda olan var mıdır veya yakın zamanda mükalatlara davet edilen?
Bende Antalya için beklemedeyim hala umarım artık bizede mail gelir.ben mail attım aynı durumu yaşadığım için başvurunuz sorunsuz bir şekilde tarafımıza iletilmiştir sizlere geri dönüş sağlanacaktır diye bi mail attılar da yani bu kadar uzun sürmesi ayrı sıkıntı
merhaba bende sizinle aynı durumdayım dört ay oldu hala bir tane bile mail gelmedi mail attım ona bile geri dönüş sağlamadılar sizin attığınız mailin adı neydi tam olarak ?ben mail attım aynı durumu yaşadığım için başvurunuz sorunsuz bir şekilde tarafımıza iletilmiştir sizlere geri dönüş sağlanacaktır diye bi mail attılar da yani bu kadar uzun sürmesi ayrı sıkıntı
ben ikinci kez mail attım ona da dönüş yapmadılar galiba bana da yanlışlıkla dönüş yaptılar bu arada mail attığı yerin ismi applycabinmerhaba bende sizinle aynı durumdayım dört ay oldu hala bir tane bile mail gelmedi mail attım ona bile geri dönüş sağlamadılar sizin attığınız mailin adı neydi tam olarak ?![]()
merhaba siz mülakatları geçtikten sonra mı sağlık formu geldi anlayamadım. aylardır bekliyorum hala bir tane bile mail atmadılar hergün kontrol ediyorum ama yok yani bende artık ümidimi kestim. çağırılmayanları bekleme havuzunda tutuyorlarmış sanırsam birisine iki sene sonra davet maili gelmiş. artık thy ilanlarını bekleyeceğim en azından onlar direkt mail atıp sınav yapıyorlar. pegasus ve sunex pişmanlıktır net.merhaba bana bugün sağlık onay formu geldi. ben de kafamda çoktan davet gelmeyecek yeni yıla girdik artık diye düşünüyordum.
mülakatlar devam ediyor belli ki sağlık formu geldiğine göre. üzülmeyin lütfen.
Merhabalar hayırmerhaba siz mülakatları geçtikten sonra mı sağlık formu geldi anlayamadım. aylardır bekliyorum hala bir tane bile mail atmadılar hergün kontrol ediyorum ama yok yani bende artık ümidimi kestim. çağırılmayanları bekleme havuzunda tutuyorlarmış sanırsam birisine iki sene sonra davet maili gelmiş. artık thy ilanlarını bekleyeceğim en azından onlar direkt mail atıp sınav yapıyorlar. pegasus ve sunex pişmanlıktır net.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.