Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
19 Kas 2025
3
0
0
Meslek
Kabin
Bugün Sunexpressden ik mülakatı için tarih seçmem için link aldım mail üzerinden. Linke girdiğimde karşımda iki tane seçenek çıkıyor: Kabin memuru programı mülakat ve Kabin memuru programı 2. Mülakat programı diye. İkisini de mi seçmem gerekiyor ikisini seçince biri iptal oluyor ne yapmam lazım en geç 3 gün içinde olması gerek diye de mailde söylüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bugün Sunexpressden ik mülakatı için tarih seçmem için link aldım mail üzerinden. Linke girdiğimde karşımda iki tane seçenek çıkıyor: Kabin memuru programı mülakat ve Kabin memuru programı 2. Mülakat programı diye. İkisini de mi seçmem gerekiyor ikisini seçince biri iptal oluyor ne yapmam lazım en geç 3 gün içinde olması gerek diye de mailde söylüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Ben ikinciyi seçtim umarım yanlış bir şey yapmamışımdır

Tek bir tarih seçmeniz yeterli mülakat için arkadaşlar ben sormuştum insan kaynakları departmanına.

Merhaba acaba ing sınavınız nasıldı konular ne gibi dağılımdaydı bahsedebilir misiniz faydalanalım 🙏🏻🙏🏻 speking ve writingde ne gibi sorular vardı direk soruyu söylemeseniz bile konudan bahsedebilirseniz en azından o konuda pratik yapabiliriz şimdiden teşekkürler başarılar diliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.