Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

asudehann

Üye
27 Eki 2025
5
9
0
Meslek
Kabin
Antalya’da Open Day’e katıldım, son aşamaya kadar geldim ancak kabul edilmedim. Benim son aşamaya kadar kalmam için resmen kuruldakiker emek verdi talimatları bana kibar bir şekilde tekrar tekrar söylediler zaten son ana kadar her şey çok güzel ilerlemişti ancak son aşamadan önce CV’mizi her detayı ile kendi sitelerine o kısa sürede yazmamızı istediler ve GAP süresi yani (eğitim veya iş arasındaki her hangi bir faaliyette bulunmadığımız askıda kalan süre) ve bu kısım varsa kabul etmiyorlar kişisel gelişim bile yazıp gönderseniz olur son mülakatta da bu askıda kalan zamanda ne yaptığınızı öğrenmeye çalışıyorlar ve ben hazırlıksız olduğum için biraz panikledim ve son aşama olumsuz geçti

Antalya’da Open Day’e katıldım, son aşamaya kadar geldim ancak kabul edilmedim. Benim son aşamaya kadar kalmam için resmen kuruldakiker emek verdi talimatları bana kibar bir şekilde tekrar tekrar söylediler zaten son ana kadar her şey çok güzel ilerlemişti ancak son aşamadan önce CV’mizi her detayı ile kendi sitelerine o kısa sürede yazmamızı istediler ve GAP süresi yani (eğitim veya iş arasındaki her hangi bir faaliyette bulunmadığımız askıda kalan süre) ve bu kısım varsa kabul etmiyorlar kişisel gelişim bile yazıp gönderseniz olur son mülakatta da bu askıda kalan zamanda ne yaptığınızı öğrenmeye çalışıyorlar ve ben hazırlıksız olduğum için biraz panikledim ve son aşama olumsuz geçti
Deneyimleriniz herkes için değerli. Aktardığınız için teşekkür eder, kariyer hayatınızda başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: admin ve asudehann
Böyle bir bilgiyi paylaştığınız için teşekkürler,son aşamaya gelmeniz çok güzel başarı. Eminim tekrar başvurursanız seçilme olasılığınız çok fazla olacak. Bir sorum var. Sizce bu kadar ilerleyebilmenizin sebebi neydi,iş deneyiminiz mi yoksa tamamen o günki duruşunuz falan mı?

• Like
Tepkiler: asudehann
Bana k
Böyle bir bilgiyi paylaştığınız için teşekkürler,son aşamaya gelmeniz çok güzel başarı. Eminim tekrar başvurursanız seçilme olasılığınız çok fazla olacak. Bir sorum var. Sizce bu kadar ilerleyebilmenizin sebebi neydi,iş deneyiminiz mi yoksa tamamen o günki duruşunuz falan

Belirli bir sebebi olduğunu sanmıyorum çünkü benden çok daha güzel dış görünüşü diksiyonu ingilizcesi olan insanlar vardı ben yapı olarak sakin birisiyim gözlemlemeyi severim ve tek farketebildiğim şey şu oldu net olarak pozitiflik, güler yüz c1-c2 seviye ingilizce, ek dil, üniversite mezunu olmak şart değil daha çok olgun insanlar arıyorlar hiç paniklemeyen veya hiç utanmayan değil kendi duygularıyla barışık olan ve kendine insan olma hakkı tanıyarak yardımsever olmaya çabalayan insanlar gibi, tam anlatamadığımı hissediyorum fazla duygusal gözüktü biliyorum ancak özgüvenden önce özsaygıya bakıyorlar gibi hissettim bana kalırsa bir iş yerinin mülakat taleplerine uymak için kendimizi bu kadar strese sokarak ve baskıya maruz bırakarak eni iyi halimizi zorla sunduğumuzda çok büyük saygısızlık yapıyoruz ve binlerce aday gören insanlar o koca özgüvenin arkasındaki özsaygısızlığı ayırt edebiliyorlar konuyu toparlayacak olursam ben sunexpress için hazırlanıyordum ve iş yerimin hemen arka sokağında emirates open day olduğunu şans eseri öğrendim ve açıkçası kendimi ölçmek için girdim son aşamaya kadar gelmeyi beklemiyordum o yüzden sakin ve rahattım ancak sabah 8den akşam 6-7ye kadar sürdüğü için açlıkla mücadele etmek zor oldu atıştırmalık götümeyi unutmayın ☺️ 6 ay geçti tekrar girmeyi düşünüyorum ancak eminim bana bu 6 ayda hangi konuda kendimi geliştirdiğimi soracaklar o yüzden birikim yapıyorum şu an

Evet kesinlikle tekrar deneyin. Lüks otelcilik marka büyük şirket tarzı bir deneyiminiz var mı? Kaç yıl hizmet sektöründe çalıştınız? Thy olmazsa ben de gitmeyi planlıyorum ancak cafcaflı bir özgeçmişim yok.

• Like
Tepkiler: asudehann
Hizmet sektörüne baristalıkla başladım ve çalıştığım yerlerde uzun süre devam ettim ve şube sorumlusu oldum en son butik bir otel işletmesinde resepsiyonluk yapmaya başladım yaklaşık 4 yıldır çalışıyorum. Bu arada üniversiteyi yarıda bıraktım o yüzden lise mezunu kabul eden az şirket var olursa Emirates en iyi seçenek.

• Like
Tepkiler: Birumutuçmak
Aktardığınız deneyim için teşekkür ederiz. Bir sonrakinde başarılı olacağınıza eminiz. 🙏

open day e katılmak için pasaport şart mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.