THY Mülakat Sonucu - İtiraz

• Konbuyu başlatan bobby
  • Başlangıç tarihi
B

bobby

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Ayın 24 ünde mülakata girdim ve bugün olumsuz cevap aldım. Açıkcası hiç beklemiyordum ancak şöyle bir durum var;
mülakata gittiğimde uykusuz ve yorgundum bu sebeple mülakatım kötü geçmişti. acaba bu durumu ik ya bildirebilirsem tekrar bir mülakat yapılma olasılığı var mı ?

Bunu nereye mail atabilirim?

Muhtemelen buna olumlu bir dönüş olmayacaktır ancak gerçekten bu sonucu beklemiyordum :(

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar,

Ayın 24 ünde mülakata girdim ve bugün olumsuz cevap aldım. Açıkcası hiç beklemiyordum ancak şöyle bir durum var;
mülakata gittiğimde uykusuz ve yorgundum bu sebeple mülakatım kötü geçmişti. acaba bu durumu ik ya bildirebilirsem tekrar bir mülakat yapılma olasılığı var mı ?

Bunu nereye mail atabilirim?

Muhtemelen buna olumlu bir dönüş olmayacaktır ancak gerçekten bu sonucu beklemiyordum :(
Maalesef itiraz şansı yok.

S

sem1

HavaPersonel.Com
Ne itirazı dostum cocuk bahcesimi thy?neden birseylerden sikayet etmek ve bahane aramaya odaklanmak yerine kendizi gelistirmeye odaklanip bir dahaki alimlarda daha iyi olmaya calismiyorsunuz?bahaneye bak beyefendi uykusuzmus🤣oldu pasam her eleneni bir daha alsinlar sinava🤣ya admin sende bunu konu diye tutuyorsun!ve buradan turk hava yollari ik'yi gercekten tebrik etmek istiyorum kimleri almıyacaklarını gercekten iyi biliyorlar🤣

Konuyu okuyanlar;