TGS Mülakat Sonrası Olumlu Olumsuz Dönüş

• Konbuyu başlatan thirtythree
  • Başlangıç tarihi
thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bugün kurul mülakatına girdim olumlu veya olumsuz dönüş sizlere en erken kaç günde bildirildi?

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
En geç 2 hafta, tahmin ediyorum bayram sonrası söylerler

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Merhaba, nasıl geçti? Neler sordular detay verebilir misiniz?
Valla bugün girdim öncesinde türkçe konuştuk kendimi tanıttım sonrasında iş tecrüben var mi dedi ben de igada staj yapmistim onu soyledim sonrasinda igapasste devam etmeyi dusundun mu diye sordu daha sonra ingilizce devam ettik staj hakkinda soru sordu neler yaptin falan gibi cevapladim sonrasinda bir sey daha sormustu pek hatirlayamadim su an ama onu da cevapladim ve yeterli dedi max 4-5 dk surdu toplam

K

karamaske

HavaPersonel.Com
İngilizce olarak stajda ne yaptığınızı mı sordu? İngilizce sorduğu soruları hatırladığınız kadarıyla yazabilir misiniz lütfen.

E

Ety

HavaPersonel.Com
İngilizce olarak stajda ne yaptığınızı mı sordu? İngilizce sorduğu soruları hatırladığınız kadarıyla yazabilir misiniz lütfen.
Kendinizden bahsetmenizi istiyorlar eğer spesifik bir şeyden bahsederseniz ordan devam ediyor yani doğaçlama gidiyor. Ben havalimaninda halihazirda calistigimi soyledim onun uzerine sorular sordu cevapladim en son kendi biraz konuşup anlayip anlamadigimi test etti

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
can you talk about your internship demisti digerini pek hatirlayamadim zaten iki soru ingilizce sordu ve bitti

E

Ety

HavaPersonel.Com
sanirim olumlu olanlara daha erken donus yapiliyor sanki
Arkadaşım 2 ay önce online sınavı cözmeyi unuttu, 3 gun once yeni sınav linki attılar kendisi talep etmemesine rağmen. İnsanları eledikçe ve uygun aday olmadıkca size sıra geliyor olabilir. Erkenden çağrılma sebebimiz farkli olabilir mesela ben havacilik mezunuyum ve tgsde 2 kez staj yaptım

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Arkadaşım 2 ay önce online sınavı cözmeyi unuttu, 3 gun once yeni sınav linki attılar kendisi talep etmemesine rağmen. İnsanları eledikçe ve uygun aday olmadıkca size sıra geliyor olabilir. Erkenden çağrılma sebebimiz farkli olabilir mesela ben havacilik mezunuyum ve tgsde 2 kez staj yaptım
Evet haklisiniz bana da yerinde online sinav daveti 2 ay sonra geldi ve bir gun sonrasi mulakat daveti aldim ben de havacilik mezunuyum ve havaalaninda staj yaptim kesinlikle bizim gibi bu bolumden gelen kisilere oncelik taninmasi gerektigini dusunuyorum

E

Ety

HavaPersonel.Com
Evet haklisiniz bana da yerinde online sinav daveti 2 ay sonra geldi ve bir gun sonrasi mulakat daveti aldim ben de havacilik mezunuyum ve havaalaninda staj yaptim kesinlikle bizim gibi bu bolumden gelen kisilere oncelik taninmasi gerektigini dusunuyorum
İngilizce ve diksiyonunuzda sorun yoksa alınacağınızı düşünüyorum o halde

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
İngilizce ve diksiyonunuzda sorun yoksa alınacağınızı düşünüyorum o halde
yani turkce ve ingilizce konustuk ing olarak iki soru sordular cevapladim ikisini de guzelce ve yeterli dediler olumlu dusunmeli miyim idk

K

Kerim3477

HavaPersonel.Com
yani turkce ve ingilizce konustuk ing olarak iki soru sordular cevapladim ikisini de guzelce ve yeterli dediler olumlu dusunmeli miyim idk
online ingilizce sınavından sonra yerinde ingilizce sınavına gittiğinizde sınav durumu nasıldı daha kolay mıydı acaba hatırlıyor musunuz?

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
online ingilizce sınavından sonra yerinde ingilizce sınavına gittiğinizde sınav durumu nasıldı daha kolay mıydı acaba hatırlıyor musunuz?
Evet daha kolay gibi geldi bana yerinde ing sinavi evde oldugumuz ing sinavi bi tik daha zordu gibi

Konuyu okuyanlar;