Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ilaydac

Üye
13 Ocak 2026
63
33
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Bu hafta mülakat daveti alan oldumu ya kimse yazmamış bsoey evrak teslim edip bekleyenleri gordum hep, 2 ay oldu sinava gireli mülakata bile çağrılmayip boyle beklemek cok uzucu artik, kimse bir şey de demio burdan haber almaya çalışıyoruz cok yordu artik

Bu hafta mülakat daveti alan oldumu ya kimse yazmamış bsoey evrak teslim edip bekleyenleri gordum hep, 2 ay oldu sinava gireli mülakata bile çağrılmayip boyle beklemek cok uzucu artik, kimse bir şey de demio burdan haber almaya çalışıyoruz cok yordu artik
Ben de hala bekliyorum. Hiç bir haber ya da mesaj gelmedi. Çok yoruldum beklemekten, bir yanıt gelse ona göre aksiyon alıcağız...

• Like
Tepkiler: Kasow ve ilaydac
Siz çok beklediniz gerçekten. Gidip görüştünüz mü hiç ?

İkamet zorunluluğu var normal şartlarda. Acaba o yüzden cevap gelmemiş olabilir mi siz İstanbul'a mı başvurdunuz?
Ondan bi problem olduğunu düşünmüyorum olumsuz gelirdi o zaman sanki, arkadaşımla ayni gun girmiştik ona hemen olumsuz cevap geldi ben boyle kaldim o da baska şehirde ikameti bilemedim artik ya

Ondan bi problem olduğunu düşünmüyorum olumsuz gelirdi o zaman sanki, arkadaşımla ayni gun girmiştik ona hemen olumsuz cevap geldi ben boyle kaldim o da baska şehirde ikameti bilemedim artik ya
Son evrak teslimi yaparken örnek bir dosya veriyorlar bu şekilde belgeleri sıralayın size verilen kağıdı bu şekilde doldurun diye. Yanlış hatırlamıyorsam o kağıtta yazıyordu başvurulan yerde ikamet zorunludur diye. Geçici bir ikamet adresi bulup eş dost akraba vs oraya aldırın ikametinizi ve tgs yi ziyaret edin derim. Mülakatta bile soruluyor nerde oturuyorsunuz diye. İkamet mevzusu sizin için etkili olmuş olabilir

Son evrak teslimi yaparken örnek bir dosya veriyorlar bu şekilde belgeleri sıralayın size verilen kağıdı bu şekilde doldurun diye. Yanlış hatırlamıyorsam o kağıtta yazıyordu başvurulan yerde ikamet zorunludur diye. Geçici bir ikamet adresi bulup eş dost akraba vs oraya aldırın ikametinizi ve tgs yi ziyaret edin derim. Mülakatta bile soruluyor nerde oturuyorsunuz diye. İkamet mevzusu sizin için etkili olmuş olabilir
Evet anladım demek istediğinizi, soyle ki suan tasinmadim ikamet de aldirmamistim basvururken ama orda arkadaşımın yanına taşınacağım , mülakata geldiğimde bunu beliriticektim zaten basvururken de önemli olduğunu düşünmemiştim, eğer bu bir kriterse o zaman en başından basvru kabul olmamalı ve ya olumsuz mesaji gönderilmeli bence bilemiyorum tgsyi anlayamıyorum artık nasil bi sistemleri var maalesef

Ben istanbulda yaşamama rağmen hiç bir şekilde dönüş yapılmadı. Anlamadım nasıl bir sistem bu, arıyorum açan yok, bi kere açtılar azarladılar onda da. Zaten gidip tgs ye sorduğunuzda da olumsuz gelmediyse bekliceksiniz diyolar. Yani gitsen de cevap alamıyosun. Saldım ben açıkçası.

• Like
Tepkiler: ilaydac
Ben istanbulda yaşamama rağmen hiç bir şekilde dönüş yapılmadı. Anlamadım nasıl bir sistem bu, arıyorum açan yok, bi kere açtılar azarladılar onda da. Zaten gidip tgs ye sorduğunuzda da olumsuz gelmediyse bekliceksiniz diyolar. Yani gitsen de cevap alamıyosun. Saldım ben açıkçası.
İnanın bende bekliyorum sizler gibi. Bayramdan sonra aranırsınız dendi hala bir haber yok beklemedeyiz

• Like
Tepkiler: emoli67

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.