Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
4 Ara 2025
10
4
0
Meslek
Kabin
Merhaba dostlar, iyi akşamlar. Açıkçası bu aşamaya kadar gelmişken mülakat randevusu alamamak gibi bir mağduriyet yaşamak beni oldukça üzüyor. Bazı arkadaşlar mülakatı çoktan tamamlamış ve sağlık kontrolleriyle ilgili platformda soru sorma aşamasına gelmiş durumda.

Mülakat tarihi alabilmek için sürekli web sitesini takip eden adaylar olarak mağdur edilmeyiz değil mi?

Merhaba dostlar, iyi akşamlar. Açıkçası bu aşamaya kadar gelmişken mülakat randevusu alamamak gibi bir mağduriyet yaşamak beni oldukça üzüyor. Bazı arkadaşlar mülakatı çoktan tamamlamış ve sağlık kontrolleriyle ilgili platformda soru sorma aşamasına gelmiş durumda.

Mülakat tarihi alabilmek için sürekli web sitesini takip eden adaylar olarak mağdur edilmeyiz değil mi?
Ediliriz

• Like
Tepkiler: ucalimmi
Bence de ediliriz. Çünkü bana gelen cevap mailinde şöyle dendi: Bütün mülakat tarihleri dolu ancak iptal eden olursa randevu alabilirsiniz. Aksi takdirde bir sonraki (artık ne zaman olursa) alımda sürece tekrar katılabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.