AJET Mülakat Öncesi Hastalık Raporumu Gizledim Sorun Olur Mu ?

• Konbuyu başlatan hostesbirisii
  • Başlangıç tarihi
hostesbirisii

hostesbirisii

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Havacılık raporunda ve mülakatta enabız üzerinde havacılık sağlık kurallarına uygun olmayan raporlu bir hastalığımı ''profilimde gösterme '' diyerek gizledim. Yakın ya da uzun vadede bu başıma sorun çıkarabilir mi ? Bu işi çok sevdiğim için yapmak zorunda kaldım ancak bir yandan da vicdanım rahat değil.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Havacılık raporunda ve mülakatta enabız üzerinde havacılık sağlık kurallarına uygun olmayan raporlu bir hastalığımı ''profilimde gösterme '' diyerek gizledim. Yakın ya da uzun vadede bu başıma sorun çıkarabilir mi ? Bu işi çok sevdiğim için yapmak zorunda kaldım ancak bir yandan da vicdanım rahat değil.

Size bunu açtırıyorlar. Yani göstermek zorundasınız.

hostesbirisii

hostesbirisii

HavaPersonel.Com
Size bunu açtırıyorlar. Yani göstermek zorundasınız.
Açtırıyorlar ancak orada '' profilimde gösterme '' butonu mevcut. Mevcut hastalığımın raporu o sayede görünmüyor.

A

anonimaday

HavaPersonel.Com
Açtırıyorlar ancak orada '' profilimde gösterme '' butonu mevcut. Mevcut hastalığımın raporu o sayede görünmüyor.
sizde gözükmüyor veya herhangi bir doktorda
ama tüm bilgilere erişmek için kod gönderiyorlar ve profilimde gösterme dedikleriniz de görünecek

📍

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Öncelikle çok geçmiş olsun 🙏 lütfen böyle birşey yapmayın mutlaka öğrenirler evrakta sahteciliğe girer başınız yanar önce sağlık 🙌

ucanucak

ucanucak

HavaPersonel.Com
mülakat sonrasında sağlık raporu almaya gittğinde doktor zaten gizlediğini görüyor. ve sana il sağlık müdürlüğüne gidip dilekçe vermeni söylüyor (gizlediğin açılsın diye). arkadaşıma sun ex. bunu yaptırttı.

S

ShiningStar

HavaPersonel.Com
Ne yazık ki hasta bunu gizlemiş diye gözüküyor ve size burada ne sakladın diye soruyorlar, sonrasında bir kod daha yollayıp gizlenen şeyi de görüyorlar ama şansınızı deneyin belki irdelemez, şansınız bol olsun ama şunu da unutmayın ciddi bir hastalığınız varsa ve gizliyorsaniz bu meslekte sağlığınızdan olursunuz basınç altında başınıza birsey gelir bunları göz önünde bulundurun.

Konuyu okuyanlar;