Pozisyon veya İlan Adı
pegasus yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

gkkkk111

Üye
18 Ağu 2026
8
4
0
Meslek
Yer Hizmetleri
selamlar, henüz biz mail hala gelmedi değerlendirme sürecinde yazıyor hala. çağırılan arkadaşlar olmuş ama çoğu kişide benim gibi sanırım. umudu keselim mi çağırılmayacak mıyız bir fikri yada bilgisi olan var mıdırr

selamlar, henüz biz mail hala gelmedi değerlendirme sürecinde yazıyor hala. çağırılan arkadaşlar olmuş ama çoğu kişide benim gibi sanırım. umudu keselim mi çağırılmayacak mıyız bir fikri yada bilgisi olan var mıdırr
Dönüşler devam edilecek denilmiş ama olumlu alıp evrak hazırlayan arkadaşlar da var alımın da az olacağını düşünerek ben çok pozitif düşünemiyorum artık😞 Olumlu olumsuz mutlaka dönüş yapılacakmış ama

• Like
Tepkiler: Maide
Bence bir kota belirlemişerdir başvuru kotası yani başvurumuz alındığına göre değerlendirilir bence

arkadaslar pegasusta daha once bir ilanda basvurum olumsuz sonuclanmisti. misafir hizmetlerine basvurdum bu basvurum da olumsuz sonuclanirsa baska ilanlara basvuramiyor muyum pegasusta?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.