Mülakat Kilo Sorunu

• Konbuyu başlatan Slamsaurus
  • Başlangıç tarihi
Slamsaurus

Slamsaurus

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaşlar,

İki İngilizce sınavını da geçtikten sonra mülakata girmeye hak kazanmıştım. Ne yazık ki mülakat günü kilodan dolayı ertelendim. 1,5 ay içinde 13 kg vermemi istedikleri için 2. hakkımda kalacağımı biliyordum. Bugün tekrar girdiğimde yine 5 kg dan dolayı tamamen elendim. Sizce bir sonraki ilan ne zaman açılır ?

F

furkanc

HavaPersonel.Com
Merhaba boyunuzu ve kilonuzu paylaşır mısınız? Süreç esnasındaki onların ölçtüğü bizlere de örnek teşkil eder

H

hushas67

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaşlar,

İki İngilizce sınavını da geçtikten sonra mülakata girmeye hak kazanmıştım. Ne yazık ki mülakat günü kilodan dolayı ertelendim. 1,5 ay içinde 13 kg vermemi istedikleri için 2. hakkımda kalacağımı biliyordum. Bugün tekrar girdiğimde yine 5 kg dan dolayı tamamen elendim. Sizce bir sonraki ilan ne zaman açılır ?
Önümüzdeki yıl açabilirler yönetim kurulu başkanı 2025 sonuna kadar alınacak çalışan sayısını açıklamıştı. Rica etsem 13 kilo vermenizi istedikleri zaman kilonuz ve boyunuz kaçtı yazabilir misiniz kendim de aynı durumdayım da ona göre çıkarım yapacağım

Y

YalnızKurt36

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaşlar,

Kabin memuru mülakatımı ? Eğer degilse de hangi birim için söyleyebilirimisiniz benimde kilo fazlam varda

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaşlar,

Bende aynı durumdayım 5 kilo fazlam var 1 hafta icinde mulakat var bakalim umarim banada ek sure verirler

Slamsaurus

Slamsaurus

HavaPersonel.Com
Önümüzdeki yıl açabilirler yönetim kurulu başkanı 2025 sonuna kadar alınacak çalışan sayısını açıklamıştı. Rica etsem 13 kilo vermenizi istedikleri zaman kilonuz ve boyunuz kaçtı yazabilir misiniz kendim de aynı durumdayım da ona göre çıkarım yapacağım
Boy; 1,75
Kilo; 85

Önceden de yazdığım gibi.

Konuyu okuyanlar;