Mülakat İtiraz

• Konbuyu başlatan ayurveda
  • Başlangıç tarihi
ayurveda

ayurveda

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Benim cadet alım programı kapsamında CRM retest aşamasında sürecim olumsuz sonuçlandı. Öğretmenler, savcılar, hakimler mülakatlarına itiraz edip mahkemeye veriyor ve olumlu yönde emsal kararlar alıyorlar bunun birçok örneği haber kaynaklarında mevcut. Fakat THY pilot alım sürecinde daha önce böyle bir durum var mı? Mülakatlara itiraz edip mahkemeye versek bir sonuç alabilir miyiz?

Teşekkürler,

ayurveda

ayurveda

HavaPersonel.Com
@admin sizin bu konuda bir bilginiz var mi?

ayurveda

ayurveda

HavaPersonel.Com
ayurveda

ayurveda

HavaPersonel.Com
Devlet kurumu değil ama hisselerin çoğunluğu Türkiye Varlık Fonuna ait. TRT de şu an özelleşti fakat yine hisseler çoğunlukla TVF yönetiyor. TRT mülakatlarında elenen adaylar dava açmışlardı bir haberde görmüştüm.
Devlet kurumu değil ama hisselerin çoğunluğu Türkiye Varlık Fonuna ait. TRT de şu an özelleşti fakat yine hisseler çoğunlukla TVF yönetiyor. TRT mülakatlarında elenen adaylar dava açmışlardı bir haberde görmüştüm.

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Haksız yere işten atılan insanlar ile sizin durumunuzun nasıl bir ortak noktası var anlayamadım. Siz sadece işe alım için başvuran yüzlerce adaydan birisisiniz ve başvurduğunuz şirketin işe alım politikalarını da işe alım süreçlerine girerken otomatik olarak kabul etmiş oluyorsunuz zaten. Şirket, işe alım süreçlerinde belirli sayıda elenen adayları tekrar süreçlerine dahil etmek istemiyorsa bu bir politikadır, tercihtir. Hukuki olarak bir dayanağınız yok maalesef.

ayurveda

ayurveda

HavaPersonel.Com
Hukuki dayanağım var beyfendi, Bazı ******** gruplarında mülakat aşamaları ihlal edilmiş. Ayrıca haksız yere işten atmalar ile mülakattan eleme arasında çok bağlantı var. Bu paylaştığım haberdeki dava bir emsal niteliğinde. Öğretmen adayları da mülakata itiraz edip davaları kazanabiliyor. Doktor bile hatalı tedavi ile hastayı sakat bırakabiliyor. Pilotlar bile yanlış kararlar sebebiyle yüzlerce kişinin ölümüne sebep olabiliyor. Mülakatı yapan insanlar hata yapamaz mı?

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Hukuki dayanağım var beyfendi, Bazı ******** gruplarında mülakat aşamaları ihlal edilmiş. Ayrıca haksız yere işten atmalar ile mülakattan eleme arasında çok bağlantı var. Bu paylaştığım haberdeki dava bir emsal niteliğinde. Öğretmen adayları da mülakata itiraz edip davaları kazanabiliyor. Doktor bile hatalı tedavi ile hastayı sakat bırakabiliyor. Pilotlar bile yanlış kararlar sebebiyle yüzlerce kişinin ölümüne sebep olabiliyor. Mülakatı yapan insanlar hata yapamaz mı?
Ben elimden geldiğince durumun temelini ve şu anki durumunuzda düşündüğünüz gibi radikal bir sonuç alamayacağınızı bildiğim için fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim. Umarım fikirlerim yanlıştır ve düşündüğünüz gibi sonuç alırsınız.

ayurveda

ayurveda

HavaPersonel.Com
Sizi anlıyorum. THY kendini hukuktan da üstün bir kurum olarak görüyor. Ve hiçkimseye hesap vermeden işlerini yürütmek istiyor o yüzden bu söylediklerim imkansız gibi geliyor size.

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Sizi anlıyorum. THY kendini hukuktan da üstün bir kurum olarak görüyor. Ve hiçkimseye hesap vermeden işlerini yürütmek istiyor o yüzden bu söylediklerim imkansız gibi geliyor size.
Düşüncelerinize katılmamakla birlikte tekrardan mücadelenizde başarılı olmanızı diliyorum. Umarım sizinle aynı deneyimi paylaşmış diğer adaylar da fikirlerini bu forum içerisinde paylaşırlar ve hepimiz bilgi sahibi oluruz. İyi akşamlar.

J

johnfrieda

HavaPersonel.Com
Mülakat aşamaları ihlal edilmiş derken neyden bahsediyorsunuz anlayamadım, merak ettim, açıklayabilir misiniz acaba?

admin

admin

Admin
Moderatör
Vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın.

Konuyu okuyanlar;