Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Çok büyük bi saygısızlık yani karşındaki insan sonuçta bi kariyer hayatına adım atıcak ama sen konuşmaya eriniyosun yazıklar olsun..

Çok büyük bi saygısızlık yani karşındaki insan sonuçta bi kariyer hayatına adım atıcak ama sen konuşmaya eriniyosun yazıklar olsun..
Haklısın sinirlenmekte dostum. Ama bazen yapacak bir şey olmaz. Bir sonraki ilanda daha iyi geçer emin ol. Neticede dünyanın sonu değil :)

Haklısın sinirlenmekte dostum. Ama bazen yapacak bir şey olmaz. Bir sonraki ilanda daha iyi geçer emin ol. Neticede dünyanın sonu değil :)
Abi tekrar buraya başvurmam yüksek ihtimalle başarılar diliyorum süreçleri sorunsuz geçen arkadaşlara herkese kariyer hayatında başarılar…

• Sad
Tepkiler: IHavacıI
Harekat memurluğu hakkında bilgisi olan varmı acaba? 1 mart tarihinde ingilizce ve genel yetenek sınavına girdim. Kabin memurluğundan farklı ilerliyor sanırım ama dönüş alan var mı harekat için? yahut bilgisi olan var mı, henüz bi hafta olmadı sınava gireli ama ne zaman dönerler acaba?

Harekat memurluğu hakkında bilgisi olan varmı acaba? 1 mart tarihinde ingilizce ve genel yetenek sınavına girdim. Kabin memurluğundan farklı ilerliyor sanırım ama dönüş alan var mı harekat için? yahut bilgisi olan var mı, henüz bi hafta olmadı sınava gireli ama ne zaman dönerler acaba?
Hocam benim bir bilgim yok maalesef ama mülakat aşamaları benzer ilerliyor diye düşünüyorum. 1 ay bi bekletirler gibi

• Like
Tepkiler: safavi21
Rica ederim hocam. Belli de olmaz herkes dispatcher arıyor daha hızlı sonuçlanması da muhtemel. Ama genel olarak süreç sabır gerektiriyor.

• Like
Tepkiler: safavi21
24 ü girdim de kabin memuru kurula bence iş bayramdan sonraya kaldı etrafımda hiç dönüş alan yok daha çünkü tek bir sonraki hafta var sonrası bayram tatili zaten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.