Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bu soruyu Türkçe sorsa dahi cevaplaması çok kolay değil. Kardeşim ben de 2 gündür çalışma yapıyorum 25inde mülakat ezber vs. boşuna yapmamak lazım sanırım ki dediğin soruları İngilizce cevaplamak benim ve bizim gibi pratiği olmayanlar için çok zor.

• Like
Tepkiler: hakkidilsiz
Tamamen tablodakine göre . Benim mülakat grubunda boy kilo ve İngilizceden elenen olmadı . Bir adayın 40 gram fazla çıkmış eleyeceklerdi üzerindekileri çıkarıp kiloyu yakaladı
Boy ölçümü sırasında ayakkabıda çıkardınız değil mi?

bu soruyu Türkçe sorsa dahi cevaplaması çok kolay değil. Kardeşim ben de 2 gündür çalışma yapıyorum 25inde mülakat ezber vs. boşuna yapmamak lazım sanırım ki dediğin soruları İngilizce cevaplamak benim ve bizim gibi pratiği olmayanlar için çok zor.
Hocam bende 25 inde gircem uzun yoldan gelcem biraz ingilizce korkutuyor beni kararszm gelip gelmemekle arasında

Hakkınızda hayırlısı olsun . İngilizce mülakat çok spontane ilerledi benimde . Kendimi tanıtmam bittikten sonra boş zamanlarında neler yaparsın diye sordu. bir kac hobi söyledim ama resim çizmeyi sevdiğimi söyleyince onun üzerinden ilerlediler . Hiç ordan gideceğini tahmin etmemiştim . Resimle ilgili bir terim kullandı anlamadığımı söyleyince çok ileri düzey bi terimdi sorun yok dedi. Sonuç olarak mülakatı geçtim en korktuğumda İngilizce mülakattı
Bu kadar mıydı başka bir şey sormadılar mı

Hocam bende 25 inde gircem uzun yoldan gelcem biraz ingilizce korkutuyor beni kararszm gelip gelmemekle arasında
valla kardeşim benim ingilizcem zayıf ama şansa geçebilirim de. ancak sağlık koşulları ile alakalı belimde halk dilinde fıtık var ama hayatımı etkileyen bir durumda söz konusu değil düzenli spor yapan biriyim ağırlık vs. bir sorun teşkil etmiyor ama direkt elenme sebebiymiş sanırım. ben de bundan dolayı gitmemeyi düşünüyorum. yoksa İngilizcem zayıfta olsa derdimi anlatabilirim ki çok kasmıyorlarmış. senin de eğer b1 seviyesi kadar varsa halledersin.

valla kardeşim benim ingilizcem zayıf ama şansa geçebilirim de. ancak sağlık koşulları ile alakalı belimde halk dilinde fıtık var ama hayatımı etkileyen bir durumda söz konusu değil düzenli spor yapan biriyim ağırlık vs. bir sorun teşkil etmiyor ama direkt elenme sebebiymiş sanırım. ben de bundan dolayı gitmemeyi düşünüyorum. yoksa İngilizcem zayıfta olsa derdimi anlatabilirim ki çok kasmıyorlarmış. senin de eğer b1 seviyesi kadar varsa halledersin.
Tanınız nedir bulging mi yoksa herniasyon falan mı? Benim de benzer durumum var da şansımı deneyeceğim. Yıllar öncesinin tanısı belki ek tetkikle güncel mr vb yardımcı olurlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.