Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurlığı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

beleo

Üye
8 Şub 2026
17
3
0
Meslek
Kabin
Mülakat tarihi alıcam ama mülakata kadar 5 kilo vermem gerekiyor 27.02 ye yetiştirir miyim emin değilim o yüzden 09.03 e alsam mı diye düşündüm ama burda merak ettiğim konu mülakat sonuçlarını toplu mu açıklıyorlar yoksa grup grup mu

Al kardeşim ileri tarihe o tarihe kadarda sağlam bir diyet yap. Özellikle ekmeği kes her sabah limon maydonoz kürü yap

Mülakat tarihi alıcam ama mülakata kadar 5 kilo vermem gerekiyor 27.02 ye yetiştirir miyim emin değilim o yüzden 09.03 e alsam mı diye düşündüm ama burda merak ettiğim konu mülakat sonuçlarını toplu mu açıklıyorlar yoksa grup grup mu
En geç tarihi seç benimde kilo eksik çıkıyordu 2 hafta içinde sıkı bir diyetle eksiği tamamladım . İlk boy kilo ölçümü oluyor 5 -6 kisiyi bi odaya alıp sırayla bakıyor sonucu hemen söylüyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.