Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
7 Tem 2025
27
7
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar pegasus 5 ayın sonunda bana döndü katılacağıma dair bir maili işaretledim ama çalışıyorum ve o gün izin istememe rağmen alamıyorum.
Mail atsam görüşme tarihimi değiştirir mi pegasus? yoksa hakkım yanar mı? 5 aydır bekliyorum bu şansı kaybedemem ama iş yerine ne desem de ikna edemedim izin alamadım. Mail mi atayımm

Merhaba arkadaşlar pegasus 5 ayın sonunda bana döndü katılacağıma dair bir maili işaretledim ama çalışıyorum ve o gün izin istememe rağmen alamıyorum.
Mail atsam görüşme tarihimi değiştirir mi pegasus? yoksa hakkım yanar mı? 5 aydır bekliyorum bu şansı kaybedemem ama iş yerine ne desem de ikna edemedim izin alamadım. Mail mi atayımm
Gidemeyecekseniz kesinlikle mail atın.Süreç devam ediyorsa belki bir sonraki gruba dahil edilebilirsiniz.

Merhaba hangi tarih için dönüş aldınız acaba? Dönüşler devam ediyor mu?
Maillere cevap vermiyorlar diye biliyorum riske atmasanız daha iyi olur ama mecbursanız denemekte fayda var.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.