Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende asla öyle değildi 2 dk bile sürmedi ama ben yinede kendimi düşürmemeye çalışıp güzelce cevapladım sonra yine yüzüme bakmadan teşekkür edip beni yolladı bende sasırdım hatta bitti mi diye sordum evet dedi sadece sonra güzel geçtiğini düşünmeye başladım bu kadar kısa sürüp bende teklemeden bile güzel bir şekilde anlattıgım için ama dısarı cıktıgımda kapıda ki personel olumsuz oldugumu söyledi şok olmuştum şikayette bulundum sonra ben o kadını ama yeterli referanslarım oldugu halde araya bile sokmayarak kendim geldim ben oraya bunu belirttm Ajet İk ya ama hala bir dönüş alamazsam gerekli yerlere bildirimi yapıcam
Sizin dışınızda o gün şahit olduğunuz bu tarz deneyimle elenen insanlar var mıydı ?

Ben kapıda olumsuzu duyumca direkt çıktım gittim o yüzden önesinde de sonrasında dikkat etmedim
İlk deneyiminiz miydi ? Neler sordu acaba size ? Sorduğu soruları hatırlıyor musunuz, yani anladığınızdan da eminseniz eğer bana tuhaf geldi böyle bir yaklaşım içinde olmaları. Hakkınız yenmiş gibi. ''Sizin dışınızda o gün şahit olduğunuz bu tarz deneyimle elenen insanlar var mıydı ?'' diye sormamın sebebi de hani sizinki gibi kısa sürüp hemen çıkanlar oldu mu, başkalarına da bu şekilde yapıldı mı acaba diye

İlk deneyiminiz miydi ? Neler sordu acaba size ? Sorduğu soruları hatırlıyor musunuz, yani anladığınızdan da eminseniz eğer bana tuhaf geldi böyle bir yaklaşım içinde olmaları. Hakkınız yenmiş gibi. ''Sizin dışınızda o gün şahit olduğunuz bu tarz deneyimle elenen insanlar var mıydı ?'' diye sormamın sebebi de hani sizinki gibi kısa sürüp hemen çıkanlar oldu mu, başkalarına da bu şekilde yapıldı mı acaba diye
Benim gördüğüm kadarıyla yoktu ama zaten dediğim gibi kimseyede öncesnde pek bakmadım heyecanımı yatıstıryordum mülakattan sonra ise direk çıktım
Bana sadece kendinizi tanıtın ve büyük şehirin avantajlrı ve küçük şehirin dezavantalarını sormustu

Benim gördüğüm kadarıyla yoktu ama zaten dediğim gibi kimseyede öncesnde pek bakmadım heyecanımı yatıstıryordum mülakattan sonra ise direk çıktım
Bana sadece kendinizi tanıtın ve büyük şehirin avantajlrı ve küçük şehirin dezavantalarını sormustu
Çok ilginç cidden, hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan, hayatınızın geri kalanında başarılar dilerim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.