THYTEKNİK Mülakat Dönüşü Kaç Gün Sonra Geldi.

• Konbuyu başlatan emirhan223
  • Başlangıç tarihi
E

emirhan223

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, mülakata girdikten sonra dönüş alanlar ne kadar süre sonra dönüş aldı acaba. Olumlu yada olumsuz.

J

jkfhsjkdvns

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
arkadaşlar video mülakatta başlangıçtaki açık rıza metninin altına adını yaz onayla diyor yazıyorum onaylayamıyorum sebebini bilen var mı

M

mmesenn

Ben de 25 haziranda girmistim hala bekliyorum ucak teknisyenligi icin

E

ExpertELT

Benim tahminime gore olumsuz olanlara geri donulmuyor. Olumlu olanlarda en gec 1 aya aliyor, bu sure 2 hafta gibi kisa bir surede olabilir 4-5 hafta gibi uzayadabilir yogunluga bagli. Ilk sinavda basarisiz olan arkadasima mail gitmedi olumlu ya da olumsuz her gun mailini kontrol ediyor 40 gunu gecti. Ben 29 temmuzda online mulakata girdim umarim seriden yollarlar mesaji beklemek yoruyor >D

P

paradox

HavaPersonel.Com
28 Haziranda mühendis ilanı için mülakata girdim henüz dönüş olmadı :/

K

kerbecks

Merhaba arkadaşlar, mülakata girdikten sonra dönüş alanlar ne kadar süre sonra dönüş aldı acaba. Olumlu yada olumsuz.
Benim tahminime gore olumsuz olanlara geri donulmuyor. Olumlu olanlarda en gec 1 aya aliyor, bu sure 2 hafta gibi kisa bir surede olabilir 4-5 hafta gibi uzayadabilir yogunluga bagli. Ilk sinavda basarisiz olan arkadasima mail gitmedi olumlu ya da olumsuz her gun mailini kontrol ediyor 40 gunu gecti. Ben 29 temmuzda online mulakata girdim umarim seriden yollarlar mesaji beklemek yoruyor >
3 mayısta mülakata girdim 31 temmuzda olumlu dönüş aldım. Olumlu yada olumsuz illaki dönüş yapıyorlar.

J

jkfhsjkdvns

3 mayısta daha ilan kapatmamıştı o nasıl oluyor geçmiş ilanlardan mı bahsediyorsunuz

E

emirhan223

HavaPersonel.Com
Bende 10 temmuzda girmiştim hala cevap yok, acaba grup grup mu olumlu dönüş yapılıyor.

B

bilmiyorum

HavaPersonel.Com
Hocam merhaba bende 30 mayısta girdim tdp için (uçuş aksaklığında pilot ve kabin ekibine bilgi verilmesi planlanması) üzerine herhangi bir dönüş olmadı eğer bütün personel tamamlandıysa hiç beklemeyim herhangi bir dönüş olmadı olumlu olumsuz düşünceniz nedir?
Tdp ilanından bahsediyorum

Konuyu okuyanlar;