E
emirhan223
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, mülakata girdikten sonra dönüş alanlar ne kadar süre sonra dönüş aldı acaba. Olumlu yada olumsuz.
ben 25 Haziranda girmiştim ama dönüş alamadımMerhaba arkadaşlar, mülakata girdikten sonra dönüş alanlar ne kadar süre sonra dönüş aldı acaba. Olumlu yada olumsuz.
Teknisyen değil mi bende 26 da girdim.Bazı kişilere olumlu gelmiş ama bana daha bişey gelmediben 25 Haziranda girmiştim ama dönüş alamadım
Umarım olumlu gelir bizimki de onlara Salı günü geldi.Ben de 25 haziranda girmistim hala bekliyorum ucak teknisyenligi icin
hocam uçak teknisyenliği için geçmiş salı geldi dimi arkadaşlarınıza olumluUmarım olumlu gelir bizimki de onlara Salı günü geldi.
Evethocam uçak teknisyenliği için geçmiş salı geldi dimi arkadaşlarınıza olumlu
hocam arkadaşlarınız haziranın son haftasında mı girmişti bende 25 haziran da girdim dönüş yok
evet o hafta girenler. sen ben ve bir kaç kişi dönüş almamış umarım olumsuz değildir.hocam arkadaşlarınız haziranın son haftasında mı girmişti bende 25 haziran da girdim dönüş yok
olumlu olsa dönüş alırdık diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun diyelime
evet o hafta girenler. sen ben ve bir kaç kişi dönüş almamış umarım olumsuz değildir.
Üzüldüm umarim böyle bi durum yokturolumlu olsa dönüş alırdık diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun diyelim
Merhaba arkadaşlar, mülakata girdikten sonra dönüş alanlar ne kadar süre sonra dönüş aldı acaba. Olumlu yada olumsuz.
3 mayısta mülakata girdim 31 temmuzda olumlu dönüş aldım. Olumlu yada olumsuz illaki dönüş yapıyorlar.Benim tahminime gore olumsuz olanlara geri donulmuyor. Olumlu olanlarda en gec 1 aya aliyor, bu sure 2 hafta gibi kisa bir surede olabilir 4-5 hafta gibi uzayadabilir yogunluga bagli. Ilk sinavda basarisiz olan arkadasima mail gitmedi olumlu ya da olumsuz her gun mailini kontrol ediyor 40 gunu gecti. Ben 29 temmuzda online mulakata girdim umarim seriden yollarlar mesaji beklemek yoruyor >
Tdp ilanından bahsediyorum3 mayısta daha ilan kapatmamıştı o nasıl oluyor geçmiş ilanlardan mı bahsediyorsunuz
Nerede çalışacaksın belli miTdp ilanından bahsediyorum
Tdp ilanından bahsediyorum