Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

siveyr

Üye
28 Ocak 2026
7
4
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar, sabah yerinde sınava girdim birkaç saat sonra mülakat daveti geldi. Ankara’dan geliyorum ve günübirlik şeklinde geldim. Mülakat tarihim yarın 15.00, katılmam imkansız neredeyse. Diğer hafta olur diye bekliyordum açıkçası, telefondan ulaşamıyorum. Kimle iletişime geçebilirim, yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

Merhabalar, sabah yerinde sınava girdim birkaç saat sonra mülakat daveti geldi. Ankara’dan geliyorum ve günübirlik şeklinde geldim. Mülakat tarihim yarın 15.00, katılmam imkansız neredeyse. Diğer hafta olur diye bekliyordum açıkçası, telefondan ulaşamıyorum. Kimle iletişime geçebilirim, yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
Sınava bugün mü girdiniz

Geçen yıl da aynı problemi yaşayanlar için belirli tölerans göstermişlerdi diye hatırlıyorum (kesin olmamak ile beraber mülakatı bir iki saat kadar ertelemişlerdi diye biliyorum) ancak yine de mutlaka iletişime geçmenizi öneririm. Genel olarak çok kötü karşılamıyorlar ama mutlaka arayıp bilgileri oradan almanız uyumlu olacaktır. Bir şekilde ulaşmaya çalışın. Telefon ile ulaşmak bazen çok zor olabiliyor ama İK nın mail adresi ile de şansızı deneyin derim.

Konuştum, kalacak yer ayarlayacağım bir şekilde. Dress code için biraz şüphelenmiştim, sınava geldim çünkü casual bir şekilde. Sıkıntı olmayacağını söylediler, bekliyorlarmış 😅

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.