Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hafta bitmek üzere muhtemelen bu hafta dönüş olmaz bayram ayağına falan önümüzdeki hafta belli olur ben mülakattan çıkarken sormuştum bayramdan sonra 1 2 haftaya belli olur demişlerdi
hafta bitmek üzere muhtemelen bu hafta dönüş olmaz bayram ayağına falan önümüzdeki hafta belli olur ben mülakattan çıkarken sormuştum bayramdan sonra 1 2 haftaya belli olur demişler
7 nisana yetişmez bence öyle olsa bugün dönerlerdi bence ya da yarın dönerler çünkü ertesi güne zaten sağlık kağıtlarını istiyolar perşembe mesaj atıp cumaya isteyebilirler ama yarın da atmazlarda 7 nisan için sanmıyorum bir de bunun zaten sağlık evraklarını verdikten sonraki bekleme süreci var çoook fazla bekliyoruz bi sonraki adıma geçmek için yani nerdeyse 2-3 aydır bekliyoruz iş olsun diye insallah bu kadar beklediğimize değer güzem sonuçlar alırız
Bence 7 nisan eğitim sınıf kontenjanını doldurmaya çalışıyorlar. Yarında sağlık evraklarını teslim edenlere dönerler kontenjan dolunca yeni sınıf için bizden sağlık raporu isteyebilirler Bize dönüşler yüksek ihtimal haftaya olur gibi düşünüyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.