THY Mülakat davetleri

neslihaneda

HavaPersonel.Com
Kabin memurluğu için belge yükleme işlemleri 30 Ağustosa kadar olanların eğitimi başlıyor diye görmüştüm ancak bana her hangi bir mail gelmedi henüz. Benim durumumda olan arkadaşlar var mı yoksa davet mailleri halen geliyor mu?

merve nur gülendam

HavaPersonel.Com
Bende thy için hala bekliyorum. Başka adaylara envanter gitmeye başlamış ama bana hala mülakat maili gelmedi

İremm

HavaPersonel.Com
Kabin memurluğu için belge yükleme işlemleri 30 Ağustosa kadar olanların eğitimi başlıyor diye görmüştüm ancak bana her hangi bir mail gelmedi henüz. Benim durumumda olan arkadaşlar var mı yoksa davet mailleri halen geliyor mu?
Merhaba, benim de sizin gibi belge yükleme tarihim aynı zamandı. Bana 7 sinde mail geldi belki size bir sonraki hafta içim mülakat maile gelebilir.

ezgic

HavaPersonel.Com
merhaba 8 eylül son evrak yükleme günümdü benim gibi olup mülakata çağırılan var mı

smysmy

HavaPersonel.Com
Merhaba, 15 Haziranda başvuru yapmıştım. 22 Eylül’de mezuniyet belgeniz görüntülenememektedir şeklinde mail aldım ve tekrardan yüklememe rağmen hala bir mülakat daveti alamadım. Siteden gördüğüm kadarıyla ağustos ayında başvuru yapan arkadaşlar çoktan davet almış. Durumu benim gibi olan var mı?

Pickles

HavaPersonel.Com
Merhaba, 15 Haziranda başvuru yapmıştım. 22 Eylül’de mezuniyet belgeniz görüntülenememektedir şeklinde mail aldım ve tekrardan yüklememe rağmen hala bir mülakat daveti alamadım. Siteden gördüğüm kadarıyla ağustos ayında başvuru yapan arkadaşlar çoktan davet almış. Durumu benim gibi olan var mı?
Bende haziranda başvurdum belgeleri 8Eylüle kadar yükleyin dendi hiçbir geri dönüş yok

Konuyu okuyanlar;