Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

eylulceren

Üye
24 Haz 2025
14
0
0
Meslek
Kabin
Acil!!!
Pegasus için 1 Ekim'de olacak mülakata davet maili aldım. Şu an başka bir işte çalışıyorum ve sıkışık bir dönem o yüzden izin alamayabilirim. Eğer bu mülakata gitmezsem bir sonraki başvurularda tekrar başvurma hakkım oluyor mu? Aynı şekilde thy mülakatına da gidemedim maalesef. Bir sonraki thy ilanına başvuru yapabiliyor muyum tekrar?

Tavsiyem ne işte çalışıyosan git başka hiçbi sektörde bu kadar para kazanamayacaksın eğer ingilizcen ve sağlığında bir sıkıntı yoksa tabi dövmelerinede dikkat et

Tavsiyem ne işte çalışıyosan git başka hiçbi sektörde bu kadar para kazanamayacaksın eğer ingilizcen ve sağlığında bir sıkıntı yoksa tabi dövmelerinede dikkat et
boyuma göre kilom sınırda kalıyor maalesef. Ajet mülakatında bu yüzden elendim. Kilom yine sınırda olduğu için riske atmak istemedim ama umarım diğer başvuru sürecine katılabilirim :(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.