THY Mülakat Daveti Hakkında

• Konbuyu başlatan Uçan kabin memuru
  • Başlangıç tarihi
U

Uçan kabin memuru

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar herkese merhaba; süreçlerde başarılar dilerim. Başvuru tarihim 6 mayıs vireup 31 temmuz olumlu maili 28 ağustos belge yükleme son gün 2 eylül.. bu tarihlerde veya yakın zamanda henüz benim gibi kurula davet maili almamış olan var mıdır? Teşekkür ederim

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Birader her yere mesaj yaziyorsun adamlar basindan beri surec 2025'in ilk ceyregine kadar devam edecek diyor..sakin ol seni unutmadilar elbet cagrilacaksin

U

Uçan kabin memuru

HavaPersonel.Com
Birader her yere mesaj yaziyorsun adamlar basindan beri surec 2025'in ilk ceyregine kadar devam edecek diyor..sakin ol seni unutmadilar elbet cagrilacaksin

İlgiliz, bilginiz, alakanız olmayan postlara yorum yazmazsanız gereksiz yere meşgul etmemiş olursunuz. Hassasiyetiniz için Teşekkür ederim.. süreçlerinizde başarılar dilerim.. hassasiyetiniz ayrıca takdire şayan beyefendi İYİ GÜNLER..

B

Bilal09

HavaPersonel.Com
Merhabalar
24 Ekim'de belge yükleme maili aldım
12 Kasım saat 17 15 de 21 Kasım saat 8 15 için mülakat daveti aldım

B

bbsama

HavaPersonel.Com
Sabırsızlanmış ve heyecanlı, bunda tepki gösterecek ne var? Kendisiyle aynı tarihlere sahibim ve o kişinin mesajında aynı tarihi görünce kendimi iyi hissettim benim de kafamdaki soruları sormuştu böyle bir çok kişi vardır emin olun. Şurada merak gidermeye ve yardımlaşmaya çalışıyoruz kimsenin kötü niyeti yok size engel olmayan şeylerden rahatsız olmayın…

Konuyu okuyanlar;