Mülakat Daveti 3 Aydır Gelmedi

H

havasevdalisi12

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 19 Ağustos'ta olumlu mail ve belge yüklememe dair bilgilendirme geldi , aynı gün belgeleri yükledim. 19 Ağustos'tan beri mülakat daveti gelmedi.Bu durum normal mi ? Olumsuz olduğu için mi dönüş yapmıyorlar.

S

SueSue

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 19 Ağustos'ta olumlu mail ve belge yüklememe dair bilgilendirme geldi , aynı gün belgeleri yükledim. 19 Ağustos'tan beri mülakat daveti gelmedi.Bu durum normal mi ? Olumsuz olduğu için mi dönüş yapmıyorlar.
Sgk dökümünde işten cıkış kodlarında 29 ve üstü varmı? Yani Eski calıstıgın yerlerden dolayı

G

Gemininkaptani

HavaPersonel.Com
Sgk dökümünde işten cıkış kodlarında 29 ve üstü varmı? Yani Eski calıstıgın yerlerden dolayı
Bu kodu mulakatta banada soylediler ben hicbi isletmeyle sknti yasamadim.sizden duymak.istedik.bizlik bi sıkıntı yok dedi isveren genelde tazminat vermemek için bunu yapiyor sgk dan sildirebilirsin dediler bende mulakat sonucu bekliyorum 1 bucuk.ay oldu olumsuz mesajda gelmedi bunla.ilgili.olabilir mi ? Guvenlik icin bu arada

H

havasevdalisi12

HavaPersonel.Com
Eski işyerlerimden çıkış kodu olarak sadece 04 ve 02 var , ama çok sık olarak iş değiştirmiştim , bu sebep olabilir mi

D

dampkring

HavaPersonel.Com
Ağustos ayında belge yükleyenler olarak 2025 yılına kaldık. Ağustosta belge yükleyip mülakata çağırılan yok. Sebebini bilmiyorum ancak bizim mülakatlarımızı sona bıraktılar.

T

Tenar

HavaPersonel.Com
Bende bu 4. İşim olacak kodlarımdada sorun yok yaş 30 sanırım yaştan diye düşünmeye başladım
Merhaba ben 29 yaşındayım ve mülakata davet edilip 2 hafta önce mülakata gittim. Bence yaş ile ilgisi yoktur. Bir mail atarsanız belki dönüş yaparlar.

Konuyu okuyanlar;