THY Mülakat Davet

• Konbuyu başlatan Üye silindi 8698
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 8698

Merhaba. Konuyla ilgili bilgilendirme amaçlı açmak istedim. 28 ağustosta olumlu ve iki gün içinde (30 ağustosa kadar) belgeleri yükle şeklinde mail almıştım ve son gün yükledim. Bugün sabah 10.30’da 16 eylül sabahına mülakat daveti aldım. Bilginize sunarım arkadaşlar

S

sivilhavacilik98

HavaPersonel.Com
Mrb arkadaşlar bişey danışacağım.
Daha önce muhalefet partide sandık müşahidliği yaptım. Galiba güvenlik soruşturmasından geçiriyolar adayları sizde bu olumsuz etki eder mi tespit edilir mi teşekkürler

admin

admin

Admin
Moderatör
Mrb arkadaşlar bişey danışacağım.
Daha önce muhalefet partide sandık müşahidliği yaptım. Galiba güvenlik soruşturmasından geçiriyolar adayları sizde bu olumsuz etki eder mi tespit edilir mi teşekkürler
bu gibi şeylere takılmayın arkadaşlar. Sorun olmaz.

F

fatihthy

HavaPersonel.Com
Merhaba. Konuyla ilgili bilgilendirme amaçlı açmak istedim. 28 ağustosta olumlu ve iki gün içinde (30 ağustosa kadar) belgeleri yükle şeklinde mail almıştım ve son gün yükledim. Bugün sabah 10.30’da 16 eylül sabahına mülakat daveti aldım. Bilginize sunarım arkadaşlar
aynı şekilde bana da geldi.

Ü

Üye silindi 8698

bu gibi şeylere takılmayın arkadaşlar. Sorun olmaz.
Merhaba. Aktif durumda yaşlı bir yakın akrabama refakat ediyorum. Mülakat tarihinde de ameliyat olacak ve durabilecek tek kişi benim yanımda. Durumu bu şekilde ik’ya aktardım. Haftaya pazartesi olan mülakatı bu sebebimden dolayı erteleyip ertelenemeyeceklerini sordum. Siz ne düşünüyorsunuz? Nasıl bir yaklaşım sergilerler sizce? Kendimi ve yakınımın durumunu çağıracaklar ve ertelemeyecekler şeklinde hazırlanalı mıyım?

T

Taylan

HavaPersonel.Com
29 ağustosta olumlu mesajı aldım ama belge yükleme için herhangi bir dönüş yapılmadı daha bana

M

mmesenn

HavaPersonel.Com
29 ağustosta olumlu mesajı aldım ama belge yükleme için herhangi bir dönüş yapılmadı daha bana
Bana da 29 agustosta olumlu donus oldu ancak sonrasinda herhangi bir sey gelmedi ne zaman gelir acaba bu kadar gec olmasi alinmayacak olmamiz mi acaba

K

kplnn9955

HavaPersonel.Com
arkadaşlar kurul mülakatına 2. kez veya 3. kez çağırılan oldu mu daha önce?

E

Esthy

HavaPersonel.Com
29 Agustos olumlu mailinden sonra herhangi bir mail gelmedi bana

F

fatihthy

HavaPersonel.Com
Şunun ile alakalı olabilir. Mailde başvuru sıranıza göre yazıyor. Ben ilk gün 22:46da başvurmuştum ilana. O şekilde olabilir diye düşünmekteyim arkadaşlar.

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Şunun ile alakalı olabilir. Mailde başvuru sıranıza göre yazıyor. Ben ilk gün 22:46da başvurmuştum ilana. O şekilde olabilir diye düşünmekteyim arkadaşlar.
Ama 28 Agus
Ama 28 Agustos olumlu maili gelenlere takip eden hafta icinde mulakat maili gelmiş,29 Ağustos olumlu gelenlere gelmemiş

H

hculuk

HavaPersonel.Com
Ama 28 Agus
Ama 28 Agustos olumlu maili gelenlere takip eden hafta icinde mulakat maili gelmiş,29 Ağustos olumlu gelenlere gelmemiş
Merhaba ben de 28 Ağustos belge yükleme maili aldım ve yükledim. Henüz kurul tarihi gelmedi. Endişe etmeyin bence tamamen başvuru sırasına göre hareket ediyorlar.

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Merhaba ben de 28 Ağustos belge yükleme maili aldım ve yükledim. Henüz kurul tarihi gelmedi. Endişe etmeyin bence tamamen başvuru sırasına göre hareket ediyorlar.
Basvuru tarihiniz neydi acaba ? belki bir fikir edinirizz

Konuyu okuyanlar;