Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Güncel kan tahlillerimde TSH değerim 6.09 çıktı. Tiroid kanseri, tiroid ameliyatı veya düzenli tiroid ilacı kullanımım yok, serbest T3 değerim normal aralıkta. Aile hekimim dahiliyeye gidip tiroidlerimi detaylı inceletmemi istedi, yarın muayene olacağım. Eğer doktor ilaç başlamamı önerirse, bu durum SunExpress sağlık sürecinde engel oluşturur mu? Ya da yaşam tarzımda değişiklik yaparak düzeltebileceğim bi durum olsa dahi hipotiroid teşhisi almam sürecimi sonlandırır mı benzer şekilde?Bu şekilde kuruldan geçen ya da benzer durumu yaşayan var mı?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim @indigo11
Ben 10 sene önce kullandığım tiroid ilacı yüzünden kabin memurluğundan da elendim mplden de ama yine de denemek isterseniz şansınızı deneyin ve benim tavsiyem önce diyetle veya stres yönetimiyle değerlerinizi düsürmeye calisin ilac kullanmaktansa bol sans dilerim simdiden
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.