Pozisyon veya İlan Adı
Motor Bakım Teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
11 nisan da yapılan motor bakım teknisyeni sınavından olumlu dönüş aldım ve görüşmeye çağırıldım. bu görüşme için nasıl bir hazırlık yapmalıyım,neler sorabilirler , yardımcı olabilecek var mı

11 nisan da yapılan motor bakım teknisyeni sınavından olumlu dönüş aldım ve görüşmeye çağırıldım. bu görüşme için nasıl bir hazırlık yapmalıyım,neler sorabilirler , yardımcı olabilecek var mı

Hocam YDS puanın var mıydı bu arada?

Sınavda kaç soru vardı ve nasıl sorular vardı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.