Pozisyon veya İlan Adı
Motor bakım teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

skyfly

Üye
22 May 2025
7
0
0
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Sınava girip mülakat daveti alan oldumu hiç arkadaşlar yada tahmini ne zaman açıklanır sınav sonuçları

Bana olumlu ya da olumsuz geri dönüş olmadı henüz.Ortalama 2-3 haftada geri dönüş oluyormuş.Başvuru süresi de 30 Nisan a kadar uzatıldı.Süreç 1 ay daha uzayadabilir.Net bir bilgim yok

Arkadaşlar bana sınav maili gelmişti ama sınava katılamadım. İlan hala açık muhtemelen yeni başvuranlar için tekrar sınav olacak. mail atsam sınava girebilir miyim veya tekrar başvurabiliyor muyum bilgisi veya tavsiyesi olan var mı ?

Arkadaşlar bana sınav maili gelmişti ama sınava katılamadım. İlan hala açık muhtemelen yeni başvuranlar için tekrar sınav olacak. mail atsam sınava girebilir miyim veya tekrar başvurabiliyor muyum bilgisi veya tavsiyesi olan var mı ?
Sınav davet mailinde her aday kendisi için belirlenen tarih ve saatte sınava girmelidir başka tarih için planlama yapılmamıştır şeklinde bir not vardı.Değerlendirme merkezi ile iletişime geçerek öğren bence.Bir de başvuru hala açık başvurabiliyor musun dene bir şey kaybetmezsin.Ama önce iletişime gecmeni tavsiye ederim.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.