merhabalar,kullanıcı adımı çokça görmüşsünüzdür,burayı oldukça aktif kullanıyorum. bu konuyu açtım çünkü benim gibi hisseden adaylarla,geleceğin kabin memurlarıyla konuşmaya ihtiyacım var. bu mesleği bir yıldır istiyorum ve takip ediyorum. Aklınıza gelebilecek tüm şirketleri denedim. Bilen bilir insanın psikolojisini yıpratan rekabetli uzun süreçler bunlar. Her yenilgiden sonra kendimi motive etmeye çalıştım,başka şirket olacak dedim.
olay şu ki, 3 hafta sonra sunexpress mülakatım var ve ben çok endişeliyim ve korkuyorum. Çünkü herkes sunx mülakatının zorlu olduğunu söylüyor. Daha birkaç gün önce thy sürecim bitti,bu nedenle motivasyon ve özgüvenimi toparlayamıyorum. benim gibi hissedenler varsa veya uzun çabalardan sonra nihayet bu mesleği edinenler varsa,şuraya yazabilir mi?
olay şu ki, 3 hafta sonra sunexpress mülakatım var ve ben çok endişeliyim ve korkuyorum. Çünkü herkes sunx mülakatının zorlu olduğunu söylüyor. Daha birkaç gün önce thy sürecim bitti,bu nedenle motivasyon ve özgüvenimi toparlayamıyorum. benim gibi hissedenler varsa veya uzun çabalardan sonra nihayet bu mesleği edinenler varsa,şuraya yazabilir mi?