kerbecks

Üye
27 Kas 2023
40
8
0
Arkadaşlar merhaba bu sabah mail geldi çalışan panosuna bir kaç görev eklenmiş, hepsinin deadline'ı yani son teslim tarihi bu gün. 3 tanesini yaptım ama bir tanesi mizaç envanteri testi, bu teste erişmek için kurumsal eposta adresine, kurumsal eposta adresinide öğrenmek için kullanıcı adına ihtiyacım var kullanıcı adım yarın sms olarak gelicekmiş ama testin son tarihi bu gün ne yapmam lazım? Yarın ilk iş günüm. Çalışan destek hattına yazdım ama mesai saatleri dışındayız diye otomatik mesaj geldi.

Arkadaşlar merhaba bu sabah mail geldi çalışan panosuna bir kaç görev eklenmiş, hepsinin deadline'ı yani son teslim tarihi bu gün. 3 tanesini yaptım ama bir tanesi mizaç envanteri testi, bu teste erişmek için kurumsal eposta adresine, kurumsal eposta adresinide öğrenmek için kullanıcı adına ihtiyacım var kullanıcı adım yarın sms olarak gelicekmiş ama testin son tarihi bu gün ne yapmam lazım? Yarın ilk iş günüm. Çalışan destek hattına yazdım ama mesai saatleri dışındayız diye otomatik mesaj geldi.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun hocam konudan bağımsız hangi birim için ne zaman başvurmuştun ne zaman dönüş oldu

Merhaba, tdp ilanı için 10 haziran da mülakata girmiştim fakat hâlâ olumlu olumsuz bir dönüş olmadı. Tahminen ne zamana bir dönüş sağlanır bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi.

Tdp için 9 Haziran'da gy gı sınavına girdim 14 ağustosta birim mülakatı için mail geldi fakat lisans mezuniyet belgesi istiyorlar , bir yanlışlık mı var acaba bilen varmı çünkü ilan şartında bile ön lisans veya lise mezuniyeti istiyordu

• Like
Tepkiler: baygeldi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.