THYTEKNİK Mizaç Envanteri Testi

• Konbuyu başlatan kerbecks
  • Başlangıç tarihi
K

kerbecks

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bu sabah mail geldi çalışan panosuna bir kaç görev eklenmiş, hepsinin deadline'ı yani son teslim tarihi bu gün. 3 tanesini yaptım ama bir tanesi mizaç envanteri testi, bu teste erişmek için kurumsal eposta adresine, kurumsal eposta adresinide öğrenmek için kullanıcı adına ihtiyacım var kullanıcı adım yarın sms olarak gelicekmiş ama testin son tarihi bu gün ne yapmam lazım? Yarın ilk iş günüm. Çalışan destek hattına yazdım ama mesai saatleri dışındayız diye otomatik mesaj geldi.

K

KARADUMAN1317

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bu sabah mail geldi çalışan panosuna bir kaç görev eklenmiş, hepsinin deadline'ı yani son teslim tarihi bu gün. 3 tanesini yaptım ama bir tanesi mizaç envanteri testi, bu teste erişmek için kurumsal eposta adresine, kurumsal eposta adresinide öğrenmek için kullanıcı adına ihtiyacım var kullanıcı adım yarın sms olarak gelicekmiş ama testin son tarihi bu gün ne yapmam lazım? Yarın ilk iş günüm. Çalışan destek hattına yazdım ama mesai saatleri dışındayız diye otomatik mesaj geldi.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun hocam konudan bağımsız hangi birim için ne zaman başvurmuştun ne zaman dönüş oldu

K

kerbecks

HavaPersonel.Com
Merhaba öncelikle hayırlı olsun hocam konudan bağımsız hangi birim için ne zaman başvurmuştun ne zaman dönüş oldu
Teknik destek personeli ilanına başvurmuştum 3 mayısta mülakata girdim 31 temmuzda olumlu yanıt geldi.

C

CanGuusha

HavaPersonel.Com
Merhaba, tdp ilanı için 10 haziran da mülakata girmiştim fakat hâlâ olumlu olumsuz bir dönüş olmadı. Tahminen ne zamana bir dönüş sağlanır bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi.

T

tahkaplan

HavaPersonel.Com
Merhaba, tdp ilanı için 10 haziran da mülakata girmiştim fakat hâlâ olumlu olumsuz bir dönüş olmadı. Tahminen ne zamana bir dönüş sağlanır bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi.
bana olumsuz geldi şuan b1 ilanı için çağırdılar 25 ine

R

rena57

HavaPersonel.Com
Tdp için 9 Haziran'da gy gı sınavına girdim 14 ağustosta birim mülakatı için mail geldi fakat lisans mezuniyet belgesi istiyorlar , bir yanlışlık mı var acaba bilen varmı çünkü ilan şartında bile ön lisans veya lise mezuniyeti istiyordu

K

kerbecks

HavaPersonel.Com
Benim açtığım konuyla kimsenin yazdığının bir alakası yok farklı konu açın lütfen

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com

Yetkinlik Envanter Uygulaması​

ile ayni sey mi acaba bu mizac envanteri testi , bugun bana da geldi.

Konuyu okuyanlar;