Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizmetleri memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

kabinsell

Üye
25 Ara 2025
26
9
5
Meslek
Kabin
Pazartesi günü misafir hizmetlerinin sınavı için pegasus Genel müdürlüğüne gideceğim ama şunu sormak istiyorum genel yetenek ve İngilizce sınavları kağıt üzerinden yapılıyor ve eğer sınava giren varsa deneyimlerini öğrenmek isterim çünkü genel yetenek konusunda kendime güvenmiyorum hatta TGS‘nin yer hizmetleri sınavından da maalesef ki genel yetenekten kötü yaptığım için elendim TGS‘ye kıyasla pegasus daha mı kolaydır ya da zor mudur bilen varsa anlatabilir mi

Pazartesi günü misafir hizmetlerinin sınavı için pegasus Genel müdürlüğüne gideceğim ama şunu sormak istiyorum genel yetenek ve İngilizce sınavları kağıt üzerinden yapılıyor ve eğer sınava giren varsa deneyimlerini öğrenmek isterim çünkü genel yetenek konusunda kendime güvenmiyorum hatta TGS‘nin yer hizmetleri sınavından da maalesef ki genel yetenekten kötü yaptığım için elendim TGS‘ye kıyasla pegasus daha mı kolaydır ya da zor mudur bilen varsa anlatabilir mi
Pegasusta calismiyorsan çokta umutlanma sınav kolay ama TGS genel yetenekten

merhaba ilan ne zaman açılmıştı ne zaman başvuru yapmıştınız

• Like
Tepkiler: WychElm ve Rıhima

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.