Sürecinizi özetlerseniz diğer başvuruda bulunacak adaylara yol gösterici olacaktır.

Ne zaman başvurdunuz, ne zaman geri dönüş aldınız, online sınav, mülakatlarda neler soruldu, ne zaman olumlu sonuç bildirildi, süreç ne kadar sürdü, firmanın ilgisi nasıldı şeklinde...

Şimdiden teşekkür ederim.
En kısa sürede kılavuz niteliğinde bir rehber paylaşımı yapacağım

• Like
Tepkiler: admin
Her şirket tarafından olumlu veya olumsuz geri dönüş sağlanıyor diye biliyorum ama ingilizce sınavından sonra aramayı denediniz mi? Ona katıldıysanız eğer
Hayır ben hiç sınava falan da girmedim yani sürece dahil olmadım :((( o yüzden merak ediyorum alımlar devam edecek mi çünkü İngilizcem de iyi havaalanı geçmişim de var

Bilgi edinirsem burada paylaşırım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.