MGA Mga Iş Ilanları (Kabin Veya Kokpit Ilanları Hariç)

• Konbuyu başlatan Airbird
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
MGA Mühendis, Teknisyen, Ofis işleri ilanı vs. Hk.
Arkadaşlar Merhaba,

MGA da kabin veya kokpit için az çok sürede sonuç alınabiliyor ama teknisyen, mühendis gibi ilanların ne zaman sonuçlandığı hakkında bilgisi olan var mı

İyi günler dilerim.

Arkadaşlar Merhaba,

MGA da kabin veya kokpit için az çok sürede sonuç alınabiliyor ama teknisyen, mühendis gibi ilanların ne zaman sonuçlandığı hakkında bilgisi olan var mı

İyi günler dilerim.
@gunes bu konuda bilginiz var mı acaba şirketin kabin kokpit vs belli ancak diğerleri için bilgi yok nasıl süreçleri var

Arkadaşlar Merhaba,

İyi günler dilerim.
@gunes bu konuda bilginiz var mı acaba şirketin kabin kokpit vs belli ancak diğerleri için bilgi yok nasıl süreçleri var
Bilinen havayollarına kıyasla çok daha küçük bir havayolu oldukları için kitlesel alımlar yapamıyorlar. Bu sebeple işe aldıkları aday sayısı çok az. Forumda hiç görmedim; mühendis, teknisyen vs. olarak işe gireni.

Ayrıca sanırım genelde deneyimli adayları tercih ediyorlar. Yeni mezun işe alımları varsa da ben bilmiyorum.

Konuyu okuyanlar;