THY Mezuniyet Belgesi Görüntülenememektedir

• Konbuyu başlatan GeneralRadahn
  • Başlangıç tarihi
G

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Merhaba THY'nin benden istediği belgeleri yükledim hepsi kabul oldu ancak mezuniyet belgesinde hata oluştu e-devletten yükledim ancak aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum

Başvurduğunuz ilan kapsamında yüklemiş olduğunuz aşağıdaki belge* görüntülenememektedir.

S

someone

HavaPersonel.Com
Merhaba THY'nin benden istediği belgeleri yükledim hepsi kabul oldu ancak mezuniyet belgesinde hata oluştu e-devletten yükledim ancak aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum

Başvurduğunuz ilan kapsamında yüklemiş olduğunuz aşağıdaki belge* görüntülenememektedir.
Kabin icin mi?kabin icinse sinavi gectiysenuz tebrikler ingilizce seviyeniz nedir ogrenebilir miyim?

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
Ne zaman video mülakata girdiniz ve sonuç ne zaman geldi

A

Alara

HavaPersonel.Com

Aynı durum bana da oldu.Diğer başlığında mı yüklemiştiniz o belgeyi, ben oyle yapmıştım şimdi Diploma başlığına yükledim. Hangi gün sınava girmiştiniz 12sinde mi?

G

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Aynı durum bana da oldu.Diğer başlığında mı yüklemiştiniz o belgeyi, ben oyle yapmıştım şimdi Diploma başlığına yükledim. Hangi gün sınava girmiştiniz 12sinde mi?
Diploma başlığında yüklemiştim.

G

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Açıköğretim lisesi mezunu musunuz?

L

legrand

HavaPersonel.Com
Merhaba, bana da perşembe günü aynı mail geldi belge doğru olmasına rağmen, mail attım fakat bir dönüş alamadım siz ne yaptınız/bir dönüş alabildiniz mi acaba?

C

cabincrew1

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de istenilen belgeleri verilen tarihten sonra yükleyebildim, Türkiye'de yaşamadığım için toparlamam uzun sürdü, İK'ya durumu anlatan bir mail gönderdim ancak dönüş alamadım, bu bir sorun yaratır mı?

K

kayaa

HavaPersonel.Com
Merhaba, bana da perşembe günü aynı mail geldi belge doğru olmasına rağmen, mail attım fakat bir dönüş alamadım siz ne yaptınız/bir dönüş alabildiniz mi acaba?
Selamlar ingilizce seviyeniz nedir

K

kayaa

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de istenilen belgeleri verilen tarihten sonra yükleyebildim, Türkiye'de yaşamadığım için toparlamam uzun sürdü, İK'ya durumu anlatan bir mail gönderdim ancak dönüş alamadım, bu bir sorun yaratır mı?
Selamlar ingilizce seviyeniz nedir

R

rbrbrb

HavaPersonel.Com
Banada mezuniyet belge eksikliği geldi 4 5 gün önce siteden tekrar yükledim hem diğer başlığına hem de diplomaya ne zaman tekrar bize dönüş olur mülakat tarihi için ne yapmamız lazım bilginiz var mı?

L

lalala

HavaPersonel.Com
Banada mezuniyet belge eksikliği geldi 4 5 gün önce siteden tekrar yükledim hem diğer başlığına hem de diplomaya ne zaman tekrar bize dönüş olur mülakat tarihi için ne yapmamız lazım bilginiz var mı?
Merhabalar ben de aynı şekilde yaptım. Dönüş alabildiniz mi acaba?

G

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Beklemekten başka çare yok sanırım.

N

Notorious G

HavaPersonel.Com
merhaba askerlik belgesini e devletten alamıyorum tescilli ama belge oluştur yazısı yok maalesef.. acil yardım lütfen

U

usher4551

HavaPersonel.Com
Bana da aynı mesaj geldi açık öğretim lisesi mezunuyum bununla mi alakalı acaba tekrar yükleyeceğim size geri dönüş gerçekleşti mi ?

Konuyu okuyanlar;