2 Tem 2024
50
4
35
Merhaba THY'nin benden istediği belgeleri yükledim hepsi kabul oldu ancak mezuniyet belgesinde hata oluştu e-devletten yükledim ancak aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum

Başvurduğunuz ilan kapsamında yüklemiş olduğunuz aşağıdaki belge* görüntülenememektedir.

Merhaba THY'nin benden istediği belgeleri yükledim hepsi kabul oldu ancak mezuniyet belgesinde hata oluştu e-devletten yükledim ancak aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum

Başvurduğunuz ilan kapsamında yüklemiş olduğunuz aşağıdaki belge* görüntülenememektedir.
Kabin icin mi?kabin icinse sinavi gectiysenuz tebrikler ingilizce seviyeniz nedir ogrenebilir miyim?

Aynı durum bana da oldu.Diğer başlığında mı yüklemiştiniz o belgeyi, ben oyle yapmıştım şimdi Diploma başlığına yükledim. Hangi gün sınava girmiştiniz 12sinde mi?

Merhaba, bana da perşembe günü aynı mail geldi belge doğru olmasına rağmen, mail attım fakat bir dönüş alamadım siz ne yaptınız/bir dönüş alabildiniz mi acaba?

Merhaba, ben de istenilen belgeleri verilen tarihten sonra yükleyebildim, Türkiye'de yaşamadığım için toparlamam uzun sürdü, İK'ya durumu anlatan bir mail gönderdim ancak dönüş alamadım, bu bir sorun yaratır mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.