Son gün ne zaman bilmiyorum ama bana az önce mail geldi pazar gününe kadar gün ve saat seçimi yapmam gerektiğine dairBilen var mı
başvuru tarihiniz neydi acaba merak ettimbana 15 dakika once gondermisler 15.12 de bugun
06.05.2024başvuru tarihiniz neydi acaba merak ettim
yani kabul edilip edilmediğimizi ağustos içinde mi söyleyecekler26 temmuz 2 Haziran arasinda gerçeklesecekmis sanırım.
Muhtemelen evet , 2 Ağustos son sınav günü sonrasında değerlendirmeler yapılacaktıryani kabul edilip edilmediğimizi ağustos içinde mi söyleyecekler
Bana gelen mailde son sınav tarihi 2 Ağustos idi 2 ağustosta bitiyor sınav süreci sonra değerlendirme başlayacakBilen var mı
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler dilediğiniz gibi olur umarımbana 15 dakika once gondermisler 15.12 de bugun
Ağustosun 2.haftasına kadar sınav süreci devam edileceği bilgilendirilmişti. 1 grup daha olması gerekiyor ben dahil. Değerlendirmeler daha başlamayacaktır.Bana gelen mailde son sınav tarihi 2 Ağustos idi 2 ağustosta bitiyor sınav süreci sonra değerlendirme başlayacak
kolaydi zordu olarak yorum yapabilirim ancak. Sinav tarihi secmeden bir sey onaylatiyor , soru paylasimi yapmak , ekran goruntusu almak vs, hepsi yasak diye yoksa yasal surec baslatilir diye hakkinizda Ben kolay gececegini dusunuyorum , ingilizceden yana bir sorunum olmadigi icin. Soruyu anlamasam bile muhtemelen bir sekilde cevap verebilirim diye dusunuyorum.Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler dilediğiniz gibi olur umarım
Bildiğim kadarıyla perşembe ve cuma günleri mail geliyor yüksek ihtimalle son gruptasınız bu hafta perşembe -cuma gelir mailbana hala sınav günü seçme maili gelmedi