Bana çelebi için online sınav epostasi geldi ve ne soruyorlar ? Bilen biri yardımcı olabilir mi ?
I ilkveson HavaPersonel.Com Katılım 8 Kas 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 4 8 Kas 2023 + - #1 Bana çelebi için online sınav epostasi geldi ve ne soruyorlar ? Bilen biri yardımcı olabilir mi ?
I ilkveson HavaPersonel.Com Katılım 8 Kas 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 4 9 Kas 2023 #2 Girdim genel yetenek kısmı resmen sözel mantik -sayısal mantık. Onu geçerseniz ingilizce kismi. İlk 20 soru a1 -B2 arası ondan sonrası çok zor
Girdim genel yetenek kısmı resmen sözel mantik -sayısal mantık. Onu geçerseniz ingilizce kismi. İlk 20 soru a1 -B2 arası ondan sonrası çok zor
Y yhmolacakins HavaPersonel.Com Katılım 18 Nis 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 3 20 Nis 2024 #3 genel yetenek zor muydu
Y yhmolacakins HavaPersonel.Com Katılım 18 Nis 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 3 1 May 2024 #4 ilkveson' Alıntı: Girdim genel yetenek kısmı resmen sözel mantik -sayısal mantık. Onu geçerseniz ingilizce kismi. İlk 20 soru a1 -B2 arası ondan sonrası çok zor Genişletmek için tıkla ... genel yetenek zor mu neler sordular
ilkveson' Alıntı: Girdim genel yetenek kısmı resmen sözel mantik -sayısal mantık. Onu geçerseniz ingilizce kismi. İlk 20 soru a1 -B2 arası ondan sonrası çok zor Genişletmek için tıkla ... genel yetenek zor mu neler sordular