Geçmiş olsun, üzücü bir durum olmuş gerçekten. Hangi modülden kalmışsınız acaba, dokunmatik ekranın fonksiyonuyla ilgili fikir olması açısından soruyorum?Maalesef tek bir modülden kaldım. Açıkçası dokunmatik sistemin verimli çalışmadığını ve bunun sonucunda normal şartlarda çalışırken hiç hata yapmadığım bir modülden kalmış olmam üzücü. Retest sürecinde bütün sınava tekrar girecek olmak bana hiç ama hiç mantıklı gelmiyor,sürece devam eder miyim bilmiyorum.Herkese iyi çalışmalar ve başarılar.
Cognitive Agility(D2) den kalmışım. Sınav anında basarken bazen basmamış olabilir mi diye de korkmuştum, maalesef korktuğum başıma geldi.Geçmiş olsun, üzücü bir durum olmuş gerçekten. Hangi modülden kalmışsınız acaba, dokunmatik ekranın fonksiyonuyla ilgili fikir olması açısından soruyorum?
Gerçekten talihsizlik olmuş, normalde iyi geçtiğini tahmin edebiliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, bence diğer modüllerde başarılı olduysanız retest'e girin mutlaka. Genel olarak nasıl geçti sınavınız? Ben şehir ve sayı modüllerinde hatırlamakta oldukça zorlanıyorum maalesef 6 şehir/sayı'dan sonra gidiyor, en korktuğum modüller onlar.Cognitive Agility(D2) den kalmışım. Sınav anında basarken bazen basmamış olabilir mi diye de korkmuştum, maalesef korktuğum başıma geldi.
Airportda 6 ya kadar yapıyorsanız iyi ama digit de 9 luya kadar çıkmanız iyi olurGerçekten talihsizlik olmuş, normalde iyi geçtiğini tahmin edebiliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, bence diğer modüllerde başarılı olduysanız retest'e girin mutlaka. Genel olarak nasıl geçti sınavınız? Ben şehir ve sayı modüllerinde hatırlamakta oldukça zorlanıyorum maalesef 6 şehir/sayı'dan sonra gidiyor, en korktuğum modüller onlar.
Genelde en çok korkulan modüller onlar oluyorGerçekten talihsizlik olmuş, normalde iyi geçtiğini tahmin edebiliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, bence diğer modüllerde başarılı olduysanız retest'e girin mutlaka. Genel olarak nasıl geçti sınavınız? Ben şehir ve sayı modüllerinde hatırlamakta oldukça zorlanıyorum maalesef 6 şehir/sayı'dan sonra gidiyor, en korktuğum modüller onlar.
Kesinlikle katılıyorum, sınavda digitlerde çoğu kişi 8-9ları rahat işaretledi.Ayrıca mic testi için kesinlikle joystick alıp skytest üzerinden pratik yapmaya çalışmayın,çünkü ayarı cidden çok hassas ve skytestten farklı geldi bana. Tamamıyla şahsi fikrim,farklı düşünenler olabilir.Airportda 6 ya kadar yapıyorsanız iyi ama digit de 9 luya kadar çıkmanız iyi olur
Teşekkür ederim bilgilendirme için, digitte daha çok zorlanıyorum maalesef farklı yöntemler denedim ama 6'dan sonraki basamaklar genelde karışıyor elimden geleni yapıcam. Diğer modüllerde neredeyse sıkıntım yok gibi, bu iki modülden kalanı çok görmedim ama bakıcaz artıkAirportda 6 ya kadar yapıyorsanız iyi ama digit de 9 luya kadar çıkmanız iyi olur
Skystest ve joystick almış bulundum, şimdilik iyi gidiyor ama orada çok farklı olacağına eminim en azından kendime güven açısından iyi geliyor diye düşünüyorum. Hafıza kısmına ağırlık verip elimden geleni yapıcam artık. Çok teşekkür ederim değerli bilgilendirmeleriniz için.Genelde en çok korkulan modüller onlar oluyor
Kesinlikle katılıyorum, sınavda digitlerde çoğu kişi 8-9ları rahat işaretledi.Ayrıca mic testi için kesinlikle joystick alıp skytest üzerinden pratik yapmaya çalışmayın,çünkü ayarı cidden çok hassas ve skytestten farklı geldi bana. Tamamıyla şahsi fikrim,farklı düşünenler olabilir.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.