Zeus aşkına
HavaPersonel.Com
Mayıs Ayın Temizlik Mülakatına Girip Dönüş Alan Oldu mu ? Acaba Süreç Çok Uzadı Herhangi Bir Bilgi Gelmedi]
9 Mayıs'ta mülakat girdim bir buçuk ay demişler di en fazla 2 olacak nerdeyse hiç bir haber de gelmedi. Haber gelse en azından yolumuza bakardık. 2 aydır evde bekliyorum ben haber gelir diyeanlaşılan mayıs ayında mülakata giren temizlik personeli adayları kargo personeli adayları ve ofis personeli adaylarının hiç birine bir dönüş sağlanmadı çok garip..
temizlik personeli kargo personeli süreçleri neden bu kadar uzadı tam 2 ay oldu anlaması gerçekten güç..
kabin memuru seçiyorlar sanki
bende aynı şekilde 9 mayısta görüşmeye gittim.. bana da 2 3 hafta sonra geri dönüş sağlanır demişlerdi.. 2 ay olacak bekliyoruz valla.. umarım olumlu olur da beklediğimize değer..9 Mayıs'ta mülakat girdim bir buçuk ay demişler di en fazla 2 olacak nerdeyse hiç bir haber de gelmedi. Haber gelse en azından yolumuza bakardık. 2 aydır evde bekliyorum ben haber gelir diye
İbende aynı şekilde 9 mayısta görüşmeye gittim.. bana da 2 3 hafta sonra geri dönüş sağlanır demişlerdi.. 2 ay olacak bekliyoruz valla.. umarım olumlu olur da beklediğimize değer..
siz şirket ile iletişime geçtiniz mi peki ? mail ile ya da wp üzerinden mesela ? süreçler ile ilgiliİnşallah bekliyoruz bakalım, ümitler tükeniyor yavaş yavaş
Ben iletişime geçmedim, iletişime geçen arkadaşlar olmuş süreç devam ediyor denmiş. Ve orda çalışan referansım ile konuştum. Bayram sonrası büyük ihtimalle dedi henüz işe başlayan arkadaşlar olmadı dedi benim çalıştığım yerde dedi o kadar.siz şirket ile iletişime geçtiniz mi peki ? mail ile ya da wp üzerinden mesela ? süreçler ile ilgili
Nasıl başvuru yapıyoruz tss personel alımı için yardımcı olurmusunuzMayıs Ayın Temizlik Mülakatına Girip Dönüş Alan Oldu mu ? Acaba Süreç Çok Uzadı Herhangi Bir Bilgi Gelmedi]
referansınız dan bilgi alabildiniz mi yeni başlayanlar olmuş mu ? orada çalıştığı için bilgisi vardır diye düşünüyorumBen iletişime geçmedim, iletişime geçen arkadaşlar olmuş süreç devam ediyor denmiş. Ve orda çalışan referansım ile konuştum. Bayram sonrası büyük ihtimalle dedi henüz işe başlayan arkadaşlar olmadı dedi benim çalıştığım yerde dedi o kadar.
Onun çalıştığı bölüm de yok . Ama Nisan' ayında mülakat girenlere dönüş yapılmış olumlu veya olumsuz. Zaten bir arkadaş da burda paylaşım yapmış. Bir hikaye konu başlıklı TSS den olumlu cevap geldiğini ancak TGS de olduğunu ve geçiş yapamadığınıreferansınız dan bilgi alabildiniz mi yeni başlayanlar olmuş mu ? orada çalıştığı için bilgisi vardır diye düşünüyorum
Şuan alım yok. Tss sayfasına kayıt Ve CV bırakın. Hava personel takip edin . Alım olunca da başvurunNasıl başvuru yapıyoruz tss personel alımı için yardımcı olurmusunuz
umarım artık bu hafta bir dönüş sağlanır.. ağustos ayının ilk haftasını da bitirdik artık.. bilgilendirme bile yapılmıyor.. koca forum da bekleyen 3 5 kişi var zaten..Mülakata gireli 3 ay dolmasına 5 gün kaldı ve dördüncü aya giriyoruz bu hafta, hala bir haber gelmedi.
Bu gidişle 2025 de gelir, koca 4 aya girdik pek bir anlamı kalmadıumarım artık bu hafta bir dönüş sağlanır.. ağustos ayının ilk haftasını da bitirdik artık.. bilgilendirme bile yapılmıyor.. koca forum da bekleyen 3 5 kişi var zaten..
işin ilginç tarafı 30 mayıs ta kargo için görüşmeye gidenler olumsuz dönüş almışlar.. biz 9 mayıs ta görüşmeye gitmemize rağmen bizi unuttular heralde ne olumlu ne olumsuz hiç bir dönüş olmadı.. yani 25 30 mayıs ta gidenler dönüş alıyor da onlar dan 15 20 gün önce görüşmeye gitmemize rağmen biz neden dönüş alamıyoruz anlamıyorum.. mezuniyetim de üniversite.. yüksek lisans falan mı istiyorlar anlamadım.Bu gidişle 2025 de gelir, koca 4 aya girdik pek bir anlamı kalmadı
Hevesim kaçtı valla heves filan diye bişey kalmadı. 7 yıllık tecrübem ile güçlü referansım ile gittim ben oraya. Onlar hala kariyer deki CV bakıyor.işin ilginç tarafı 30 mayıs ta kargo için görüşmeye gidenler olumsuz dönüş almışlar.. biz 9 mayıs ta görüşmeye gitmemize rağmen bizi unuttular heralde ne olumlu ne olumsuz hiç bir dönüş olmadı.. yani 25 30 mayıs ta gidenler dönüş alıyor da onlar dan 15 20 gün önce görüşmeye gitmemize rağmen biz neden dönüş alamıyoruz anlamıyorum.. mezuniyetim de üniversite.. yüksek lisans falan mı istiyorlar anlamadım.
doğru söylüyorsun.. yazıyoruz bilgi de vermiyorlar görüldü atıyorlarHevesim kaçtı valla heves filan diye bişey kalmadı. 7 yıllık tecrübem ile güçlü referansım ile gittim ben oraya. Onlar hala kariyer deki CV bakıyor.
Beklememek gerekir. Çünkü onlar boşluk olunca ve elemana ihtiyaç duyduğun da çağırır. Süre onlar için önemli değil 4 ay da olur 9 ayda onun için başka iş bakıp çalışmak gerekir. Onları evde beklemek büyük hatadır. Bilgin olsundoğru söylüyorsun.. yazıyoruz bilgi de vermiyorlar görüldü atıyorlar
şimdi yeni bir işe başlarız.. sonra hemen dönüş yaparlar başladığımız işten de çıkmamız gerekir.. bu da bir sorun..Beklememek gerekir. Çünkü onlar boşluk olunca ve elemana ihtiyaç duyduğun da çağırır. Süre onlar için önemli değil 4 ay da olur 9 ayda onun için başka iş bakıp çalışmak gerekir. Onları evde beklemek büyük hatadır. Bilgin olsun