Mart ayında mülakata girip dönüş alan oldumu bugün yhm ist
M mertcan Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 229 Tepkime puanı 66 11 Nis 2025 + - #1 Mart ayında mülakata girip dönüş alan oldumu bugün yhm ist
B brctnc Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 92 Tepkime puanı 20 11 Nis 2025 #2 Bugun geri dönüş olmazsa haftaya kesin 5 gün içinde dönüş olur olumlu olumsuz halinde
koraya13 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 48 Tepkime puanı 12 11 Nis 2025 #3 mertcan' Alıntı: Mart ayında mülakata girip dönüş alan oldumu bugün yhm ist Genişletmek için tıkla ... 26 martta girdim dönüş yok
mertcan' Alıntı: Mart ayında mülakata girip dönüş alan oldumu bugün yhm ist Genişletmek için tıkla ... 26 martta girdim dönüş yok
U Umtk27 HavaPersonel.Com Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 11 Nis 2025 #4 19 mart tarihinde girdim dönüş yok
M mertcan Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 229 Tepkime puanı 66 11 Nis 2025 #5 Haftaya kaldık
A AeroNomad Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 149 Tepkime puanı 52 11 Nis 2025 #6 Ben de donus almadim..
M mertcan Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 229 Tepkime puanı 66 13 Nis 2025 #7 Merhabalar arkadaşlar yine stresli bir hafta daha bizi bekliyor yarın sonuç gelme olasılığı olabilir mi?
Merhabalar arkadaşlar yine stresli bir hafta daha bizi bekliyor yarın sonuç gelme olasılığı olabilir mi?
denizasd Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 264 Tepkime puanı 73 14 Nis 2025 #8 mertcan' Alıntı: Merhabalar arkadaşlar yine stresli bir hafta daha bizi bekliyor yarın sonuç gelme olasılığı olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bence yarın için dönüş olmayacak
mertcan' Alıntı: Merhabalar arkadaşlar yine stresli bir hafta daha bizi bekliyor yarın sonuç gelme olasılığı olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bence yarın için dönüş olmayacak