H
hoax3640
HavaPersonel.Com
Herkese merhaba 8 temmuz'da vireup mülakatına girdim fakat ne olumlu ne de olumsuz bir geri dönüş aldım. Benim gibi olanlar var mı?
Evet 25 temmuzda girdim olumlu olumsuz bişey gelmediHerkese merhaba 8 temmuz'da vireup mülakatına girdim fakat ne olumlu ne de olumsuz bir geri dönüş aldım. Benim gibi olanlar var mı?
Hayır daha önce iş deneyimim olmadı yeni mezunum ve bir yıldır işsizim maalesefEğer daha önce bir iş yerinde çalışıp ayrıldıysanız, SGK hizmet dökümünden bu iş yerlerinizdeki İşten çıkış kodlarınızda 01 kodu mevcut mu diye kontrol edebilir misiniz?
Hayir degil farkli bir kod mevcut. Neden sormustunuz?Eğer daha önce bir iş yerinde çalışıp ayrıldıysanız, SGK hizmet dökümünden bu iş yerlerinizdeki İşten çıkış kodlarınızda 01 kodu mevcut mu diye kontrol edebilir misiniz?
Bu kodlardan dolayı mülakat daveti gelmiyor olabilir mi bana düşünmeye başladım @admin senin bilgin vardı sanırım bu konu ile alakalı lütfen bana dönüş yapabilir misinEğer daha önce bir iş yerinde çalışıp ayrıldıysanız, SGK hizmet dökümünden bu iş yerlerinizdeki İşten çıkış kodlarınızda 01 kodu mevcut mu diye kontrol edebilir misiniz?
Böyle bir şey olacağını zannetmiyorum yani olamaz.Bu kodlardan dolayı mülakat daveti gelmiyor olabilir mi bana düşünmeye başladım @admin senin bilgin vardı sanırım bu konu ile alakalı lütfen bana dönüş yapabilir misin
Hocam eski iş yerime haklı fesih davası açtım ve kazandım tazminat avukat giderleri herşeyi ödettim onlara. onlarda bana kod29 yazmışlar yeni farkettim yarın gidip konuşacağım yoksa büyük bir tazminat davası açacagım biraz araştırdım bu sebeple çağırmıyorlarBöyle bir şey olacağını zannetmiyorum yani olamaz.
29 nolu kod benim 01'den de kötü derhal hukuki yola başvurun sırf THY değil hayatın her alanında soruna sebebiyet verebilir. Buna ek olarak dün bana saçma şekilde kurul mulakat daveti geldi ya yedekleri falan çağırıyorlar diye düşünüyorum ya da ciddi bir karışık davet gönderme sistemleri varHocam eski iş yerime haklı fesih davası açtım ve kazandım tazminat avukat giderleri herşeyi ödettim onlara. onlarda bana kod29 yazmışlar yeni farkettim yarın gidip konuşacağım yoksa büyük bir tazminat davası açacagım biraz araştırdım bu sebeple çağırmıyorlar
Bugun gittim konustum şirketle tamam düzeltelim dediler yarın yine gidecegim valla29 nolu kod benim 01'den de kötü derhal hukuki yola başvurun sırf THY değil hayatın her alanında soruna sebebiyet verebilir. Buna ek olarak dün bana saçma şekilde kurul mulakat daveti geldi ya yedekleri falan çağırıyorlar diye düşünüyorum ya da ciddi bir karışık davet gönderme sistemleri var
Umarım sorunsuz çözersiniz, ben benim sorunumu çözemedim, umarım mülakatta bu konu üzerinde sorun yaşamam/sınız.Bugun gittim konustum şirketle tamam düzeltelim dediler yarın yine gidecegim valla
Birşey olacagını sanmıyorum size önemli olan mülakata davet siz neden çözemedinizUmarım sorunsuz çözersiniz, ben benim sorunumu çözemedim, umarım mülakatta bu konu üzerinde sorun yaşamam/sınız.
Benim şirket bana sorun çıkardı çözümcü yaklaşmadılar, ben de gelecek hafta önce arabulucu oradan da iş mahkemesinde çözüm üretmeye hazırlanırken pat diye dün davet geldi, garip oldu bu sene için ümidi kesmişken.Birşey olacagını sanmıyorum size önemli olan mülakata davet siz neden çözemediniz