THY Mai̇l Gelmedi̇ Elendi̇m Mi̇ ?

furkille

HavaPersonel.Com
Merhaba, Take Off JR kapsamında en son aşama olan grup mülakatına katıldım ve gayet iyi geçmişti. Sonrasında ben dahil birçok arkadaşımız olumlu veya olumsuz bir mail almadık. Mail alan çoğu kişi benzer fonksiyonlarda örneğin arge inovasyon teknik gibi fonksiyonlarda olumlu sonuc pek göremedim. Bu bağlamda istihdama mail attım ve değerlendirme süreci devam ediyor şeklinde mail atıldı. Elendim mi? Görüşleriniz nelerdir merak ediyorum.

gunesdogan

Moderatör
Web sitesi
havapersonel.com
Büyük olasılıkla elendiniz ancak bir yandan da elenmemiş olabilirsiniz. Eğer elenmemişseniz niye bu kadar bekletiyorlar? Eğer elenmişseniz niye hala mail atmıyorlar? Tek bildiğim THY'nin şu anda bu konuda berbat bir politika izlediği. Umarım en kısa sürede dönüş sağlarlar.

furkille

HavaPersonel.Com
Büyük olasılıkla elendiniz ancak bir yandan da elenmemiş olabilirsiniz. Eğer elenmemişseniz niye bu kadar bekletiyorlar? Eğer elenmişseniz niye hala mail atmıyorlar? Tek bildiğim THY'nin şu anda bu konuda berbat bir politika izlediği. Umarım en kısa sürede dönüş sağlarlar.
Gerçekten garip bir süreç önceki tüm aşamalarda olumlu/olumsuz neyse anlaşıldı fakat bu kez ne oldu anlayamadık. Umarım elenmemişimdir diyerek umut etmeye devam... :/

gunesdogan

Moderatör
Web sitesi
havapersonel.com
Arkadaşlar hala en azından kendi süreci için mail atmayan varsa atsın. Birlik olup bu saçmalığa tepki vermiş olalım. Herkesi mail kutusuna davet ediyorum. :)

timeisdancing

HavaPersonel.Com
ben de aynı durumdayım. henüz mail gelmedi. kişilik envanterini doldurmayan olursa diye yedekte beklettikleri kişiler de olabilir diye düşünüyorum ama yüksek ihtimalle elendik. gerçekten saçma ilerliyor süreç. mail kutumu yenileyip durarak böyle bir belirsizlikte kalmaktansa olumsuz yanıt almayı tercih ederdim açıkçası.

timeisdancing

HavaPersonel.Com
tam az önceki entryi yazarken olumsuz mail geldi.. sağlık olsun

nurgokce8

HavaPersonel.Com
Bana da az önce geldi mail. Olumsuz dönüş aldım. Hepimizin hakkında en iyisi olsun.

gunesdogan

Moderatör
Web sitesi
havapersonel.com
Sayın hocam, genel anlamda olumlu olması gerektiği konusunda birçok bahanem ve sebebim var. Ancak bunları söylemek manasız. Burada ne kadar çok dil döksek de maalesef sonuç değişmeyecek. Dolayısıyla kişisel algılamayıp önümüze bakmalıyız. Ancak yine de, eğer süreçlerde önüme hak edilmeden, İK'nın yanlış değerlendirmesinden veya to0rpil vs. durumundan geçildiyse ilgililerin kulağını çınlattığıma eminim.

nurgokce8

HavaPersonel.Com
Bana da az önce geldi. Süreçten memnun musunuz arkadaşlar. Benim çok iyi geçmişti. Ama yine de olumsuz dönüt aldım. Değerlendirme kriterleri vs nedir? Bir bilgisi olan var mı?
Hacettepe İngilizce Öğretmenliği mezunuyum. Bu süreç benim için her açıdan çok iyi geçmişti. Yetkinlik söz konusuysa en son adıma dek geleceğimden emindim. Artık şüpheliyim, bir daha başvurmayı düşünmüyorum.

hypai

HavaPersonel.Com
Bana değerlendirme devam ediyor diye mail geldi bugun arkadaşlar, ne düşünmem gerektiğini şaşırdım açıkçası. Bir fikri olan var mı?

Onetwothree

HavaPersonel.Com
Hacettepe İngilizce Öğretmenliği mezunuyum. Bu süreç benim için her açıdan çok iyi geçmişti. Yetkinlik söz konusuysa en son adıma dek geleceğimden emindim. Artık şüpheliyim, bir daha başvurmayı düşünmüyorum.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kendim hak ederek ahlaklı bir şekilde iş sahibi olayım diyorum ama sağolsun büyük şirketler hiç yardımcı olmuyor. Bu ilana başvurmak için son şansımdı. Bir dahaki sefere yaş sınırını aşıyorum. Adaletli bir şekilde değerlendirseler gam yemeyeceğim.

selinnsa

HavaPersonel.Com
Bana değerlendirme devam ediyor diye mail geldi bugun arkadaşlar, ne düşünmem gerektiğini şaşırdım açıkçası. Bir fikri olan var mı?
aynı mail bana da geldi sabah 9 da az önce de mailinizi kontrol edebilirsiniz diye sms geldi ama yeni mail yok

Konuyu okuyanlar;