Pozisyon veya İlan Adı
Lütfen çalışan arkadaşlar yardımcı olsun
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

berat0770

Üye
3 Şub 2026
6
0
0
Meslek
Teknik
İstanbul tgs yer hizmetleri ramp ve temizlik için dün mülakata girdim
İş hakkında bilgilendirme yapıldı
Fakat aklıma takılan ve sormayı unuttuğum bir kaç detay var öncelikle ve arkadaşımla beraber başvurdum örneğin arkadaşımın elinde dövme vardı ama dövmesi olanlar ayrılsın denilince ayrılmadı teke tek mülakata indik eline fondoten tarzı birşey sürmüş dövme gözükmüyor
1. Sorum dövmeyi eğitime çağırdıkları taktirde eğitim süresince gizlese tekrar tgs nin yaptığı ekstra bir kontrol var mı? İş başından sonra sıkıntı olurmu Yakın zamanda işe girip bilgisi olan varsa söylesin lütfen
2. 41.000-46.000 arası alıcaksınız maaşlar öyle oldu dediler herşey dahil ücret bu mu ? Bilenler detaylı açıklarsa sevinirim
3. Yemek kartı varmı varsa ücreti ne kadar
4.ben 2 senelik üniversite elektrik myo mezunuyum ilerleyen süreçte ramp işçiliğinden teknik kısma geçiş yapma şansım nedir
5.zam süreçleri nasıl işliyoe 6 ayda bir zammı oluyor

Merhaba.
1- Benim sol kolum komple dövmeli boynumda da dövme var. İlk mülakatta da söyledim 3lü komite karşısında da açıkca söyledim. Herhangi bir sorun olmadı mülakatıma olumlu sonuç verildi eğitime alındım.
2- Maaş ile alakalı henüz ben mülakattayken belli olmamıştı. Önce ki maaş 38.150 TL mi neydi. Dediğin gibi 41-46 arasına tekabül edecektir.
3- Yemek kartı yok oranın yemekhanesinden yiyorsun.
4- Bende 4 yıllık lisans mezunuyum içeriden geçiş olayı zormuş. Normal gene tgs'nin kendi başvurularını takip edip sıfırdan herkes gibi mülakat sürecine giriyormuşsun. İlk mülakatta da söylemişlerdi dışarıdan girmek içeriden girmekten daha kolay gibi. Sonradan durumlar değişebilir tabi.
5- Zam sürecini bende merak ediyorum. Ama kötü ihtimale göre senelik zam olarak düşün bence. Temmuz ara zammı olursa mutlu eder tabi :) 6 ay sonra 3 ayda 1 olacak şekilde 1 maaş ikramiye ve prim olayı ekleniyor.

Ek bilgi: 6 ay belirli iş sözleşmesi yapılıyor sonrasında kadroya geçiş yapıyorsun. Prim ve ikramiyelerden kadroya geçtikten sonra yararlanıyorsun.

• Like
Tepkiler: berat0770
Bu arada bende eğitim aşamasındayım henüz çalışmaya başlamadım ama öğrendiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştım :)

Bu arada bende eğitim aşamasındayım henüz çalışmaya başlamadım ama öğrendiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştım :)
Daha alımlar devam edecek mi acaba 5 ocakta formu doldurdum neye göre çağrıyorlar yoğunluk olduğu için alımlar parça parça devam ediyor mu hala

Valla benim kayınbiraderim de henüz bekliyor onu da çağırmadılar henüz. 30 aralıkta sağlık evraklarını teslim etmeye gittiğimde 70 kişilik ilk mülakat sırası olduğunu görmüştüm. Bence hala parça parça çağırıyorlar

Merhaba.
1- Benim sol kolum komple dövmeli boynumda da dövme var. İlk mülakatta da söyledim 3lü komite karşısında da açıkca söyledim. Herhangi bir sorun olmadı mülakatıma olumlu sonuç verildi eğitime alındım.
2- Maaş ile alakalı henüz ben mülakattayken belli olmamıştı. Önce ki maaş 38.150 TL mi neydi. Dediğin gibi 41-46 arasına tekabül edecektir.
4- Bende 4 yıllık lisans mezunuyum içeriden geçiş olayı zormuş. Normal gene tgs'nin kendi başvurularını takip edip sıfırdan herkes gibi mülakat sürecine giriyormuşsun. İlk mülakatta da söylemişlerdi dışarıdan girmek içeriden girmekten daha kolay gibi. Sonradan durumlar değişebilir tabi.
5- Zam sürecini bende merak ediyorum. Ama kötü ihtimale göre senelik zam olarak düşün bence. Temmuz ara zammı olursa mutlu eder tabi :) 6 ay sonra 3 ayda 1 olacak şekilde 1 maaş ikramiye ve prim olayı ekleniyor.

Ek bilgi: 6 ay belirli iş sözleşmesi yapılıyor sonrasında kadroya geçiş yapıyorsun. Prim ve ikramiyelerden kadroya geçtikten sonra yararlanıyorsun.
Çalışma saatlerinden bahsedebilir misiniz

Merhaba.

Teşekkür ederim bilgilendirme için
Süreç nasıl devam ediyor
İşe alındık diye mesaj geliyor gerekli evraklar isteniliyor ve eğitimmi başlıyor
Eğitim sürecinde ne oluyor ve nerde oluyor ve sağlık kontrolü için tam olarak neler. İstiyolar onların dediği yerdemi yaptırdın yoksa farklı bir yerdemi ücret olarak be kadar ödedin acaba bunlarıda cevaplarsan sevinirim usta

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.