hangi okuldan mezunsunArkadaşlar hayırlı akşamlar teknik az evvel kompanenet tdp ilanı açmış ben lise mezunuyum ama uçak bakım gövde motor bölümü ama kriterlerde yazmıyor başvurmalımıyım yoksa beklemeliyim kabin içi için ilan açılır mı?
elazığda bi mesleki teknik anadolu lisesihangi okuldan mezunsun
bir ay sonra gelecek diye düşünüyorsunuz demek bu bilgi nekadar güvenebilrm çünkü artık fazla fazla istemeye başladım bu işiUçak teknolojisi (önlisans) ve uçak bakım (lise) bölümleri sadece yapısal ve kabiniçi ilanında kabul ediyorlar. Başvuru yapmana gerek yok. Başvuru yapsan bile değerlendirmeyecekler. Bundan sonraki ilan yapısal kabiniçi tdp ilanıdır. 1 ay sonra gelecek diye düşünüyorum. İlanları artık haftalık tutuyorlar süreçle baş edemiyorlar.
Tecrübe konuşuyor arkadaşım.. bir sonraki ilan kabiniçi-yapısaldır . Ekim ayında gelmezse zaten kasım ayında net gelecek.bir ay sonra gelecek diye düşünüyorsunuz demek bu bilgi nekadar güvenebilrm çünkü artık fazla fazla istemeye başladım bu işi
eyvallah üstad gereksiz güven sardım haha. Hayrılı istirahatler.Tecrübe konuşuyor arkadaşım.. bir sonraki ilan kabiniçi-yapısaldır . Ekim ayında gelmezse zaten kasım ayında net gelecek.
kanka A1 istemişler yani basit günlük cümleleri kurabilip bir iki teknik kelimeyide bilirsen eğer fazla zorlanmazsın ama istersen elmde havacılık ingilizceni geliştirebilecek güzel bir kitap var sana pdfini atabilirim işine yarayabilir.arkadaşlar bende başvuru yaptım bu ilana lise de okuduğum bölüm metal bölümü idi.. aynı zaman da üniversite mezunuyum ama üniversite bölümüm farklı havacılık üzerine bir problem olur mu ? ve ingilizce bilgim çok az.. ingilizce sınavları zor mu acaba ?
olur valla hayır dememkanka A1 istemişler yani basit günlük cümleleri kurabilip bir iki teknik kelimeyide bilirsen eğer fazla zorlanmazsın ama istersen elmde havacılık ingilizceni geliştirebilecek güzel bir kitap var sana pdfini atabilirim işine yarayabilir.
uygun görürsen benle de paylaşma şansın var mı pdfyi.kanka A1 istemişler yani basit günlük cümleleri kurabilip bir iki teknik kelimeyide bilirsen eğer fazla zorlanmazsın ama istersen elmde havacılık ingilizceni geliştirebilecek güzel bir kitap var sana pdfini atabilirim işine yarayabilir.
olur valla hayır demem![]()
üstadım tdp ilanı kaldırılmış ne bekliyosunuz bu konu hakkındaeyvallah üstad gereksiz güven sardım haha. Hayrılı istirahatler.