Merhaba. Ben 7 gün sonra cevap aldım.Arkadaşlar selam, kuruldan ortalama kaç günde cevap aldınız?
Merhaba, ikinci dilden başvurdunuz değil mi? 6-10 ekim arası mı girdiniz ? Ben de cevap bekliyorumteşekkür ederim
umuyorum alırız. Siz de mi fransızcadan gireceksiniz?Selam arkadaşlar ben de 2. yabancı dil grubunda 7 Ekim'de girdim. Minimum 2 hafta sonra cevap geleceğini söylüyordu görevliler. Tahminim 21 Ekimden itibaren sonuçlar gelmeye başlar. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım hepimiz güzel haberler alırız.
Benim şaşırdığım şey bu hafta birkaç kişiye cevap gelmiş olması. Mülakatlarından 1 hafta sonra olumlu gelmiş. Dil sınavları da hemen birkaç güne verilmiş. Neden onlara hemen cevap geldi acaba.. dil sınavı öğretmenlerini mi ayarlayamadılar...Selam arkadaşlar ben de 2. yabancı dil grubunda 7 Ekim'de girdim. Minimum 2 hafta sonra cevap geleceğini söylüyordu görevliler. Tahminim 21 Ekimden itibaren sonuçlar gelmeye başlar. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım hepimiz güzel haberler alırız.
Evet, ben de Fransızca grubundaydımumuyorum alırız. Siz de mi fransızcadan gireceksiniz?
Anladığım kadarıyla genel sürecin ilerleyiş şekli hep başvurusu sırasına göre. THY zaten rütbe sistemini ciddiye alan bir firma. Sizden 3 gün önce iş başı yapmış bir kabin memuru bile hak olarak daha öncelikli olabiliyor. Buradaki durumu da ben başvuru sırasına bağlıyorum, adım adım ilerliyorlar galiba. Yine belirli gruplar halinde dil mülakatını yapacak hocalara atıyorlardır herhalde. Cevabın geç gelmesi çok sorun değil de umarım olumlu gelirBenim şaşırdığım şey bu hafta birkaç kişiye cevap gelmiş olması. Mülakatlarından 1 hafta sonra olumlu gelmiş. Dil sınavları da hemen birkaç güne verilmiş. Neden onlara hemen cevap geldi acaba.. dil sınavı öğretmenlerini mi ayarlayamadılar...
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.