Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Adaaaa

Üye
23 Tem 2025
35
9
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar 18'inde başlayan yeni kurul mülakatlarından olumlu olumsuz dönüş alan var mı? Geçen yıldan farkı var mı sizce bekleme süresinin?

Arkadaşlar 18'inde başlayan yeni kurul mülakatlarından olumlu olumsuz dönüş alan var mı? Geçen yıldan farkı var mı sizce bekleme süresinin?
ben 19unda girdim mulakata herhangi bir mail gelmedi hala ama 3-4 hafta içerisinde gelir demislerdi. siz ne zaman girdiniz

oyle dusunmeyin bence olumsuz olsa onun da maili gelirdi karisik ilerliyor sadece bence olumlu dusunun olumlu gelsin🫂
ama aynı gün girenlere olumlu geldi ve sonrasında da alan olmuş olumlu... zor bir süreç ve bekledikçe olumlu düşünmemeye başlıyorum :( 19unda olumlu gelen olmuş mu

ama aynı gün girenlere olumlu geldi ve sonrasında da alan olmuş olumlu... zor bir süreç ve bekledikçe olumlu düşünmemeye başlıyorum :( 19unda olumlu gelen olmuş mu
benim bildigim yok 18inde girip on degerlendirme maili alan var ama. sizin bildiklerinize olumlu maili mi gitmis yoksa direkt on degerlendirme maili mi acaba

18 20 25 26 duydum ben hepsine ön değerlendirme olarak gitmiş olumsuz giden hiç yok

18 20 25 26 duydum ben hepsine ön değerlendirme olarak gitmiş olumsuz giden hiç yok
normalde olumsuz mailler daha erken geliyor deniliyordu bence yine de umudunuzu yitirmeyin. surec hakkinda bilmedigimiz cok fazla sey var belki cok fazla basvuran oldugu icin yavas yavas cagiracaklardir ya da oncelikle almak istedikleri adaylari once cagiriyorlardir belki. ben bu hafta ya da onumuzdeki hafta icinde mail alacagimizi dusunuyorum zaten en fazla 4 hafta demislerdi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.