Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama aynı gün girenlere olumlu geldi ve sonrasında da alan olmuş olumlu... zor bir süreç ve bekledikçe olumlu düşünmemeye başlıyorum 19unda olumlu gelen olmuş mu
ama aynı gün girenlere olumlu geldi ve sonrasında da alan olmuş olumlu... zor bir süreç ve bekledikçe olumlu düşünmemeye başlıyorum 19unda olumlu gelen olmuş mu
benim bildigim yok 18inde girip on degerlendirme maili alan var ama. sizin bildiklerinize olumlu maili mi gitmis yoksa direkt on degerlendirme maili mi acaba
normalde olumsuz mailler daha erken geliyor deniliyordu bence yine de umudunuzu yitirmeyin. surec hakkinda bilmedigimiz cok fazla sey var belki cok fazla basvuran oldugu icin yavas yavas cagiracaklardir ya da oncelikle almak istedikleri adaylari once cagiriyorlardir belki. ben bu hafta ya da onumuzdeki hafta icinde mail alacagimizi dusunuyorum zaten en fazla 4 hafta demislerdi
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.